banner333

banner309

Çocukların Yeni Mekanı

Gümüşhane Valiliği öncülüğünde, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından çocukların hayal gücünü ve duygusal gelişimini desteklemek amacıyla kurulan Masal Atölyesi, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Turizm 15.04.2025, 18:34
Çocukların Yeni Mekanı
banner400

Gümüşhane Valiliği öncülüğünde, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından çocukların hayal  gücünü ve duygusal gelişimini desteklemek amacıyla kurulan Masal Atölyesi, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Furkan Bekdur

Açılışa Gümüşhane Valisi Aydın Baruş ve eşi Nagihan Baruş katıldı. Törende miniklerle yakından ilgilenen Vali Baruş çifti, bu tür kültürel mekânların çocukların kişisel gelişimine sunduğu katkıya dikkat çekerek, emeği geçen herkese teşekkür etti.

Vali Baruş, yaptığı konuşmada, Masal Atölyesi’nin Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü’nün uzun süredir üzerinde çalıştığı önemli bir proje olduğunu belirtti. Kültür ve Turizm Bakanlığına bağlı Kütüphaneler Genel Müdürlüğü’nün destekleriyle bu özel mekânın kente kazandırıldığını ifade eden Baruş, "Başta İl Müdürümüz olmak üzere katkı sunan tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Masal Atölyesi, Gümüşhane’de çocukların kültürel gelişimine katkı sunacak yeni bir merkez olarak hizmet verecek.

Yorumlar (0)
3
hafif yağmur
Namaz Vakti 16 Nisan 2025
İmsak 06:06
Güneş 07:37
Öğle 12:28
İkindi 14:48
Akşam 17:09
Yatsı 18:35