banner333

banner309

Başkan Özdemir’den Kadın Esnafa Ziyaret

Gümüşhane’nin Torul ilçesinde Belediye Başkanı Evren Evrim Özdemir, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde kadın esnafı unutmadı.

Torul 09.03.2021, 22:30
Başkan Özdemir’den Kadın Esnafa Ziyaret
banner400

Gümüşhane’nin Torul ilçesinde Belediye Başkanı Evren Evrim Özdemir, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde kadın esnafı unutmadı.

İlçe merkezinde birçok sektörde faaliyet gösteren esnaf ve kadın çalışanları tek tek ziyaret eden Başkan Özdemir, günün anısına kendilerine çiçek takdiminde bulundu. 

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde gerçekleşen etkinlik kapsamında ilk olarak Torul İlçe Hastanesi’nde hemşire ve sağlık çalışanı kadınları ziyaret eden Torul Belediye Başkanı Evren Evrim Özdemir, ardından öğretmenler, kamu kurumunda çalışanları ve ilçe merkezindeki kadın esnafları ziyaret etti.

Ziyaretler sonrasında açıklamalarda bulunan Başkan Özdemir, “8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde farkındalık oluşturmak istedik. Öncelikle tüm şehitlerimizi olduğu gibi şehit öğretmenimiz Aybüke Yalçın’ı unutmadık. Bugüne özel dağıttığımız birkaç hediye üzerine Aybüke hocamızın fotoğrafını koyduk. Tüm şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Rahmetli üstad Neşet Ertaş’ın çok güzel bir sözü var ‘Kadınlar insandır bizde insan oğluyuz’ diye. Bizde bu sözün oluşturduğu anlam ile birlikte bugün öncelikle bir yıldır koronavirüs mücadelesi veren sağlık çalışanlarımızı ziyaret ettik. Kendilerinin kadınlar gününü kutladık. Sonrasında öğretmenlerimiz, kamu kurumlarında çalışan kadınlarımız ve son olarak ilçemizdeki kadın esnaflarımızı ziyaret ederek bu özel günlerini tebrik ettik” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11