banner333

banner309

03.12.2019, 11:04

TEŞEKKÜR..

"24 Kasım Öğretmenler Günü" kutlamaları çerçevesinde hemşerimiz Prof .Dr. Süleyman ÖZTÜRK ün katkıları ile tarafımdan organize edilen "kıdemli Emekli Öğretmenler Vuslat yemeği" davetimize icabet eden:,Valimiz Sayın  Kamuran Taşbilek,Bayan Taşbilek  .Belediye Başkanı Ercan Çimen, GTSO Başkanı İsmail AKÇAY, ,Milli Eğitim Müdürü.Seydi Doğan  bizlere mutluluğumuzu paylaşma onurunu yaşatmışlardır. Müteşekkiriz..Bu bağlamda ,diğer davetlilerden  öğretmen dostları: Gümüşhane Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sezai Köprülü, İHA  Recep Ergin,  Ozan ve kuşakkaya Baş yazarı HTuran Tuğlu ,Ozan Hışır(Osman Nebioğlu), ,bağlama Virtüözü Ömer Demirel,, nefesli saz üstadları Haluk Demirel ,Mustafa Öktem ,ritim saz ve usta folklörcu Ulvi Ergün,solo türkülerde gümüşhane nin tek sesi Rahmi SADIK ,,şiir dinletileri. ,şarkı_türkü ,halk oyunları ile  gecemize ayrıca renk katmışlardır  .

       39. Kutlama yılına damgasını vuran ve Gümüşhane de ilk kez gerçekleştirilen böyle bir organizasyondaki emeği  ve hakkımdaki onur verici değerlendirmeleri Kuşakkaya Gazetesi'ndeki Köşesine taşıyan  Gazetenin başyazarı H.Turan Tuğlu. : Öğretmen dostu olduğunu pekiştiren bu yazısı ile teşekkürü fazlası ile hakediyor. Başka söze ne hacet,

      Katkı sağlayın herkese, özellikle Süleyman Öztürk Kardeşime,,yüksek huzurları ile yemek davetinin mutluluğunu paylaşan meslektaşlarıma teşekkür  ediyor ,gelecekte  daha coşkulu kutlama günlerinde  buluşmayı yürekten diliyorum..,,                                                                    .

                                                                                                                                                                         Yusuf SADIK

                                                                                                                                                                 Emekli Milli Eğitim  Müdürü

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38