banner333

banner309

Şiran Akademi spor reklam desteği bekliyor

Şiran Akademi Spor Başkanı Ersin Şahin kulüp hakkında Şiran Gündem gazetemize bazı açıklamalarda bulundu. Başkan Şahin, kulübümüzün 1. Ligde ilçemizi temsil edebilmesi için Şiranlı hemşehrilerimizin daha fazla destek olması gerekiyor ifadelerini kullandı.

Spor 05.06.2020, 11:45
Şiran Akademi spor reklam desteği bekliyor
banner400

Şiran Akademi Spor Başkanı Ersin Şahin kulüp hakkında gazetemize bazı açıklamalarda bulundu. Başkan Şahin, kulübümüzün 1. Ligde ilçemizi temsil edebilmesi için Şiranlı hemşerilerimizin daha fazla destek olması gerekiyor ifadelerini kullandı.

Ayrıca Şahin, “Playoff final maçlarından sonra 1.lige yükselen Şiran Akademi Spor; İlçe halkımıza büyük bir mutluluk, sevinç, haklı bir gurur ve onur yaşatmıştı. Bu başarı İlimiz ve ilçemiz için belki de 2020 yılının en mutlu olayı oldu. Maalesef bu sevinç korona virüsü tedbirleri nedeniyle eksik kaldı. En kısa zamanda bu salgın hastalıktan tamamen kurtularak eski güzel, sağlıklı günlerimize yeniden dönmeyi tüm insanlık için Rabbim ‘den diliyorum.

Bu coşkunun yeni sezonda ilimizde ve ilçemizde devam etmesi için TVF 'nin gönderdiği yazı da belirtilen 15 Haziran 2020 tarihine kadar katılım ücreti ve belgelerini tamamlayarak federasyona göndermemiz gerekiyor. Yönetim Kurulu üyesi arkadaşlarımızla kulübümüzün sportif faaliyetlerle ulusal alanda ilimizi ve ilçemizi temsil etmesinin başta birlik ve beraberliğimizin gelişmesine, il ve ilçe tanıtımı ile Gümüşhane ve Şiran isminin marka değerini artırarak büyük katkı sağlayacağına yürekten inanıyoruz. Ayrıca bölgemizde turizmin gelişmesine, ekonomik faaliyetlerin artmasına, esnafımıza mali olarak olumlu katkılarının yansıyacağına ve belki simdi öngöremediğimiz diğer sektörlerin gelişmesine zemin hazırlayacağını düşünüyoruz. Örnek olarak ilçemize yakışır bir yarı olimpik yüzme havuzu olan kapalı spor salonu gibi...

Kulübümüzü Şiran'ın dışarıya açılan kapılarından bir tanesi olarak görüyoruz

Kulübümüz kuruluşunda belirtilen amaçları gerçekleştirmek için 3 yıldır faaliyetlerini aralıksız ve yüzde yüz başarılı bir şekilde devam ettirmektedir. Bize inanan, güvenen bizimle aynı amaç için kalpleri atan başta Şiran halkı olmak üzere tüm resmi kurumlarımız, derneklerimizle birlikte iş birliği yaparak adımlarımızı atmak istiyoruz. Bu faaliyetlerin yapılmasında maddi manevi katkılarını olan herkese şükranlarımızı sunuyoruz. Bu desteklerin artarak devam etmesini diliyor ve bekliyoruz.

Önümüzdeki sezonda maddi gelir temini için

Reklam amaçlı isim hakkı, forma reklamı, kampanyalarımız ve kulübümüzde görev alma düşüncesi olan insanlarımız için yeni üye kaydı yaparak üye sayımızı ve gücümüzü artırmayı yönetim kurulu olarak planlıyoruz. Yeni sezon öncesi hazırlıklarımızı tamamladıktan sonra halkımızla birlikte kapalı spor salonumuzda bu coşkuyu hep birlikte yeniden yaşatmayı ve yaşamayı umut ediyoruz. Sonuç olarak; 15 Haziran da kulübümüz gerekli iş ve işlemleri yaparak 1.lige resmi anlamda adımını inşallah atmış olacak. Hepimiz için hayırlı olmasını Mevla’dan diliyorum.” açıklamalarında bulundu.

Kaynak: Şiran Gündem Gazetesi
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 18 Ekim 2024
İmsak 05:06
Güneş 06:29
Öğle 12:12
İkindi 15:14
Akşam 17:45
Yatsı 19:04