banner333

banner309

Gümüşhane’de Taraftara Çağrı !

Kırmızı-Beyazlılar, kritik süreçte taraftar desteği bekliyor.

Spor 28.03.2013, 17:23
Gümüşhane’de Taraftara Çağrı !
banner400
  Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta ilk beşe kalma mücadelesi veren Gümüşhanespor, bu hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde kozlarını paylaşacağı Beylerbeyispor karşılaşmasına kilitlendi. Son haftalarda yaşadığı üst üste puan kayıplarıyla zirve yarışında artık puan kaybetme kredisini tüketen Kırmızı-Beyazlılar, Beylerbeyispor ile oynayacağı 90 dakikadan mutlak galibiyetle ayrılmanın hesaplarını yapıyor.



DESTEK ARTMALI



Kalan son 6 maçından en iyi neticelerle ayrılarak adını play-off’a yazdırmak isteyen Gümüşhanespor, bu kritik süreçte taraftar desteği bekliyor. Özellikle evinde oynayacağı karşılaşmaları dolu tribünler önünde oynamak isteyen Kırmızı-Beyazlılar, taraftarlarının kendilerini yalnız bırakmamalarını istiyor. Teknik direktör Yavuz İncedal, taraftarlarından takıma verdikleri desteği artırmalarını istedi.



TELAFİSİ ÇOK ZOR



Ligde artık kaybedilecek puanların telafisi zor olan haftalara girdiklerini ifade eden İncedal, “Eğer play-off'a kalmak istiyorsak özellikle iç sahada oynayacağımız karşılaşmalarda kesinlikle puan kaybetmemeliyiz. Bu hafta sahamızda konuk edeceğimiz Beylerbeyi karşılaşması da bizim için büyük önem teşkil ediyor. Taraftarımızı Pazar günü tribünleri doldurmalarını bekliyoruz. Beylerbeyi maçını taraftarımızın desteği ile kazanıp yolumuza devam etmek arzusundayız” ifadelerini kullandı.



ÇİMEN’İN ENDİŞESİ YOK



Gümüşhanespor Başkanı İdris Çimen, ligde kalan son 6 maçlarından en iyi neticelerle ayrılacaklarına olan inançlarının tam olduğunu söyledi.  Sezon başından beri hep zirve yarışı içerisinde yer aldıklarını belirten Çimen, “Sezonu da ilk 5 takım arasında bitireceğimizden hiçbir endişemiz yok.  Gümüşhanespor play-off’a kalacaktır” diye konuştu.



GÜMÜŞHANE’NİN KALAN MAÇLARI



Beylerbeyi       (İ)



Sancaktepe   (D)



Keçiörengücü (İ)



Oyak Renault (D)



Ispar Emre       (İ)



Altınordu         (D)

Kaynak: Kaynak: Günebakış Gazetesi
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Eylül 2024
İmsak 04:35
Güneş 06:00
Öğle 12:21
İkindi 15:48
Akşam 18:32
Yatsı 19:51