banner333

banner309

F.Kelkit, Dumlupınar'ı Fethetti:3-0

2.AMATÖR 14Grup'daki temsilcimiz Fetih Kelkitspor 2.maçınıda kazanarak puanını 6 yaptı.

Spor 08.04.2013, 10:08
F.Kelkit, Dumlupınar'ı Fethetti:3-0
banner400
İstanbul 2.Amatör Lig 14.Grup’ta Fetih Kelkitspor, Dolayoba Dumlupınarspor’u 3-0 ile geçti.

Başıbüyük Stadı’nda rüzgar altında oynanan karşılaşmaya her iki takım da beyaz forma ile gelince, ev sahibi durumdaki mavi beyazlı Kelkitspor sarı siyahlı forma ile mücadele etti. İlk yarıda rüzgarı arkasında alan Kelkit, devrenin ortalarında Uğur’un kullandığı köşe vuruşunun rüzgarın da etkisi ile savunmaya çarparak ağlara gitmesi ile öne geçti. Devrenin son dakikalarında ise Serkan Fetih Kelkit’i 2-0 öne geçirdi. İkinci devrede Dolayoba Dumlupınar gol için daha öne çıktıysa da Fetih Kelkit hızlı akınlar ile gol pozisyonları yakaladı. Böyle bir pozisyonda Berkay, kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonu değerlendirince karşılaşmanın sonucunu ilan etti : 3-0.

Altı puana ulaşan Fetih Kelkit liderliği yakalarken Dolayoba Dumlupınarspor iki hafta sonrası henüz puan ile tanışamadı. Üçüncü haftada Fetih Kelkit Taşdelen deplasmanına giderken, Dolayoba Dumlupınar ise Anadoılu Kartalları’nı konuk edecek.

Teknik Patron Hüseyin Yıldırım;" Fetih kelkitspor olarak bu sene 1.Amatör'e çıkacağız.Bizi takip etmeye devam edin" dedi.

STAD : Başıbüyük
FETİH KELKİTSPOR : Fırat, Sezgin, İbrahim, Emre, Görkem, Zeynel, Burak, Fehmi Hakan, Serkan, Uğur, Berkay (Oğuzhan, Anıl Muharrem, Muhammet Sefa, Yücel, Ozan, Mahmut, Emre)
TEKNİK SORUMLU : Hüseyin Yıldırım
DOLAYOBA DUMLUPINARSPOR : Burak, Anıl, Can, Tufan, İbrahim, Mustafa, Hüseyin, Fuat, Mekin, Soner (Aytaç, İsmail, Emre Can, Burhan, Mustafa Eren, Arif Emre)
TEKNİK SORUMLU :  Halil Arslan

Kaynak: Yerel Futbol



Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 08 Eylül 2024
İmsak 04:22
Güneş 05:49
Öğle 12:25
İkindi 16:00
Akşam 18:50
Yatsı 20:12