banner333

banner309

Akın,"Fitne sokmak isteyenlere fırsat vermeyin"

Arina Grup Yönetim Kurulu Başkanı Murat Akın yarın oynanacak olan Şiran Yıldızspor-Gümüşhanespor karşılaşması öncesinde açıklamalarda bulundu.

Spor 19.10.2024, 14:54 19.10.2024, 15:01
Akın,"Fitne sokmak isteyenlere fırsat vermeyin"
banner400


Arina Grup Yönetim Kurulu Başkanı Murat Akın yarın oynanacak olan  Şiran Yıldızspor-Gümüşhanespor karşılaşması öncesinde açıklamalarda bulundu. 

Akın, yaptığı açıklamada, Gümüşhane'nin tüm ilçelerinin ve köylerinin bir bütün olduğunu vurgulayarak, "Biz demedik ki Şiranlıyım, Kelkitliyim Köseliyim Torulluyum, Kürtünlüyüm. Biz Gümüşhaneliyiz" diyerek, bölge halkının ortak kimliğini öne çıkardı.

Derbi öncesi yaşanabilecek olumsuzlukları önlemek isteyen Akın, "Birileri aramıza fitne sokmaya çalışıyor. Bu kötü düşünceleri bırakın unutun" diyerek, hemşehrilerini bu tür provokasyonlara karşı uyardı.

Akın, sporun birleştirici gücüne vurgu yaparak, "Şiran yense ne olacak, Gümüşhane yense ne olacak ne elimize geçecek. Taraftar sevinir başka ne olur bir de puan alırsınız ama hatır gönül alamazsınız" şeklinde konuştu.

"Kim galip gelirse gelsin iyi oynayan hak eden kazansın" diyen Akın, maçın asıl amacının sporun keyfini çıkarmak ve birlik beraberliği pekiştirmek olduğunu belirtti.

Akın, geçmişte yaşadığı futbol deneyimlerini paylaşarak, rekabetin şiddete dönüşmemesi gerektiğini vurguladı. "Yeri geldi yendik, yeri geldi yenildik ama hiç bir zaman biz yabancı değiliz demedik" diyen Akın, sporun birleştirici gücüne dikkat çekti.

Akın, sözlerini Gümüşhane türküsüyle tamamlayarak, hemşehrilerine birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Ekim 2024
İmsak 05:07
Güneş 06:30
Öğle 12:12
İkindi 15:13
Akşam 17:44
Yatsı 19:02