banner333

banner309

“Üç Hilalli Bayrağı Gümüşhane Belediyesinden Asacağız”

MHP Gümüşhane Belediye Başkan Adayı Vedat Soner Başer, üç hilalli bayrağı 31 Mart akşamı Gümüşhane Belediyesinden asacaklarını söyledi.

Siyaset 12.01.2024, 12:42
“Üç Hilalli Bayrağı Gümüşhane Belediyesinden Asacağız”
banner400

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gümüşhane Belediye Başkan Adayı Vedat Soner Başer Bengü Türk Televizyona yaptığı canlı bağlantıda “Üç hilalli bayrağı 31 Mart akşamı Gümüşhane Belediyesinden asacağız. Şehrimizin anahtarını İnşallah liderimiz Dr. Devlet Bahçeli Beye takdim edeceğiz” dedi.

MHP Adayı Vedat Soner Başer adının açıklanmasından dolayı Genel Başkan Devlet Bahçeli başta olmak üzere Genel Merkez yöneticileri ve teşkilat üyelerine teşekkür ederek, “Ben uzun yıllardır siyasetin içerisindeyim. 5 yıl Gümüşhane Belediye Meclisi ve son 5 yıldır da İl Genel Meclisi üyeliği yapmaktayım. Şehrimizde uzun yıllardır eczacılık yapmaktayım. Birçok sivil toplum kuruluşunda görev almaktayım. Sosyal ve içtimai hayatın içinde oldum” diye konuştu.

 Belediyeciliğin çok farklı bir alan olduğuna vurgu yapan Başer, “Çok zor bir yola çıktık. İnşallah bunu başaracağız. Sıkılmadık el, girilmedik gönül bırakmayacağız. Üç hilalli bayrağı 31 Mart akşamı Gümüşhane Belediyesinden asacağız. Şehrimizin anahtarını inşallah liderimiz Dr. Devlet Bahçeli Beye takdim edeceğiz” şeklinde konuştu.


Heyecanlarının çok yüksek olduğunu dile getiren Başer, “Teşkilatlarımız ve ben bu zorlu yarışa hazır. İnşallah başaracağız. Üretken belediyeciliğin ne demek olduğunu çok iyi biliyoruz. Genel Merkezimizin bize çizdiği yol doğrultusunda şehrimize, insanımıza, ülkemize, hizmet etmek için kolları sıvamış bulunmaktayız” ifadelerini kullandı. 

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 08 Eylül 2024
İmsak 04:22
Güneş 05:49
Öğle 12:25
İkindi 16:00
Akşam 18:50
Yatsı 20:12