banner333

banner309

Türel, Gümüşhane'ye Geliyor

AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Ercan Çimen, haftasonu gerçekleştirilecek İl Yerel Yönetimler Danışma Meclisi Toplantısı’na AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Menderes Türel’in katılacağını söyledi.

Siyaset 28.02.2013, 16:43
Türel, Gümüşhane'ye Geliyor
banner400

 Konuyla ilgili AK Parti İl Başkanlığı  Basın Bürosu’ndan yapılan açıklamada Başkan  Çimen, Gümüşhane’nin yerel yönetimler konusunda AK Parti Genel Merkezi’nin ortaya koyduğu marka kentler vizyonuyla eklemleneceğini açıkladı. Bu doğrultuda AK Parti Yerel Yönetimler Başkanı Menderes Türel ile yardımcısı Nusret Bayraktar’ın Cuma akşamı Gümüşhane”ye geleceğini belirten Çimen, “Genel Başkan Yardımcımız Sayın Türel ile Bayraktar’ı Cuma günü gece şehrimizde ağırlayacak ve şehrimizin  fotoğrafını önlerine koyacağız. Cumartesi günü gerçekleştireceğimiz İl Yerel Yönetimler Danışma Meclisi Toplantısı’na Türel,Bayraktar ve Gümüşhane Koordinatörümüz Erzincan milletvekilimiz Sebahattin Karakelle ile ilçe ve belde belediye başkanlarımız ve AK Kadrolar katılacak.AK Parti’nin en üst düzey yetkilileri ile Gümüşhane’yi yakın takibe alarak yol haritamızı belirleyeceğiz. Gümüşhane 2014 yerel  seçimleriyle inşallah “şeytanın bacağını kıracak”, kısa zamanda AK Belediyecilik Modeli’yle marka şehirlerimiz arasında parmakla gösterilen illerimiz arasında yer alacaktır inşaallah” dedi.

Çimen, Atatürk Kültür Merkezi’nde cumartesi günü saat 10.00’da başlayacak Danışma Meclisi Toplantısı’na partililer ile Gümüşhaneliler’i davet ederek, ‘AK Belediyecilik Modeli’ni yakından tanımak için tüm hemşehrilerimiz davetlimizdir” dedi.

 

 

 

 

 

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 08 Eylül 2024
İmsak 04:22
Güneş 05:49
Öğle 12:25
İkindi 16:00
Akşam 18:50
Yatsı 20:12