banner333

banner309

Şiran Söz Milletin Dedi

Abdulbaki Kara Demokrat Parti Şiran Belediye Başkan Adayı Oldu

Siyaset 12.02.2024, 14:01
Şiran Söz Milletin Dedi
banner400

AK Parti’nin aday olarak göstermediği Genç İşadamı Abdulbaki Kara Demokrat Parti Şiran Belediye Başkan Adayı oldu. Kara’nın adaylığı için DP Gümüşhane İl Binasında aday tanıtım toplantısı düzenlendi.

Toplantıda konuşan DP İl Başkanı Şerif Akıntürk, “Mutlulukla ifade etmek isterim ki, değerli kardeşimiz Abdülbaki Kara beyefendinin, Şiran Belediye Başkanı adayımız olduğunu bildirmek isterim. Şiran için elini taşın altına koymuş, istihdam üretmiş, vizyon sahibi, çok değer iş insanımıza, öz evladı olduğu Şiran’a hizmet için çıktığı bu yolda başarılar diliyorum. Kardeşimiz, Şiran’ımızı kısır siyaset tartışmaların ötesine taşıyacak. Hemşehrilerimizin bu değerli hizmet insanını bağrına basacağına inancımız tamdır" dedi.

Demokrat Parti'nin bayrak ve vatan sevgisini taşıyan her yurttaşa açık olduğunu dile getiren Akıntürk, "Burası herkesin özgürce siyaset yapabileceği köklü bir siyaset ocağıdır. Bu vesileyle 31 Mart günü Şiranlı hemşehrilerimizin büyük bir teveccühü ile başkan olacağına canı gönülden inandığım değerli Abdulbaki Kara kardeşime, ocağımıza hoş geldin diyorum” diye konuştu.


Şiran Belediye Başkan Adayı Abdulbaki Kara ise, “Demokrat Parti Şiran Belediye Başkan Adayı olarak bugün inşallah 31 Mart 2024 yerel seçimleri için sahada olduğumuzu beyan etmek için sizleri buraya davet ettik. Yaklaşık 4 buçuk yıl önce; " Yeni Şiran", “Sevdamız Şiran” hizmet sloganımızla çıktığımız yola  inşallah kaldığımız yerden devam ediyoruz” dedi.

Yaşanan dört günlük süreci anlatan Kara, “Bu yaşadığımız süreçte Şiran ilçemizde yüzlerce binlerce insanımız bu yarışın dışında kalmamamız gerektiğini bizlere ifade etti. Hatta birçok, teyzemiz telefonlarda ağlayarak, birçok üniversite gencimiz, "Abi sen olmadan olmaz. Sen bizim ümidimiz oldun, gençlerin hepsinin umudu oldun. Senin bu yarışta olmaman bizim hepimiz için hayal kırıklığı olacak” bizleri teşvik etti. Birçok kanaat önderimizin görüşleri alındı, istişareleri yapıldı. Yaklaşık 3 gün boyunca bunların tamamını yaptık. Toplantılar yaptık, istişareler yaptık. Şehrin hemen hemen tamamına yakınını dinledik ve gördük ki artık; sözde, kararda gerçekten yeniden milletin. Dolayısıyla bizler bu yarışta sonuna kadar olmamız gerektiğini anladık” diye konuştu.

DP’den aday olma kararını anlatan Kara, “Şunu da çok iyi anladık artık Şiran da bizler baki kara olarak değil, bu Şiran’ın seçimi oldu. Kıymetli arkadaşlar. Çünkü her bir büyüğümüz biz adaylığa devam etmiyoruz dememize rağmen “Bu artık senin kararın değil, bu Şiran’ın kararı. Dolayısıyla sen de bizim kararımıza saygı duyacaksın” Biz de dün olduğu gibi bugün de milletin kararına saygı duyduk. Halkın kararına saygı duyduk. Allah'a şükürler olsun yaptığımız bütün istişareler bu sonucu bize gösterdi. Kesinlikle bireysel nefsani hiçbir karar almadım. Hep istişare ettim. Dün olduğu gibi istişare ettim sayısı 30 civarında olan projelerimle inşallah yakın zamanda açıklayacağız. Göreceksiniz tamamını şehirle istişare ederek ortaya çıkardım. Dün projelerimi ortaya çıkarken istişare ettiğim gibi bugün de yine bu süreçte dahil olmayı istişare ederek yaptım. Allah'a şükürler olsun bir tane sevgimiz var, bir tane sevdamız var. Onun adı Şiran çok şükür inşallah Şiran’a hizmet sevdamız sonuna kadar devam edecek hem de daha yükselerek devam edecek. Bunu Şiran da 4 gündür Kamuoyunda çok iyi bir şekilde gördük. Elhamdülillah bizler bu saatten sonra enerjimizi daha yükselterek her şeyimizde Şiran diyerek yeni Şiran diyerek hizmet sevdamıza kaldığımız yerden daha yüksek enerjiyle devam edeceğiz inşallah. Rabbim çıkmış olduğumuz bu yolculuğumuzu hayırlı mübarek etsin. Önce Şiran’ımıza sonra Gümüşhane’mize sonra memleketimize hayırlı mübarek etsin, rabbim utandırmasın diyorum” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 08 Eylül 2024
İmsak 04:22
Güneş 05:49
Öğle 12:25
İkindi 16:00
Akşam 18:50
Yatsı 20:12