banner333

banner309

Küçük, Yerel Basınla Buluştu!

MHP MYK Üyesi hemşerimiz Musa Küçük'ün ev sahipliğinde Yerel Basınla Buluşuldu. Programa MHP MYK üyeleri Erdem Karakoç, Erol Gül'de katıldı.

Siyaset 22.02.2013, 22:39
Küçük, Yerel Basınla Buluştu!
banner400

MHP - MYK üyesi Erdem Karakoç, hükümeti Damat Ferit yönetimine ve Ali Kemal’e benzetti ve “Yeni Anayasa’nın takipçisiyiz, Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinde iddialıyız. Yerel seçimlerde bu iktidarın nefesini keseceğiz” dedi.



MYK Üyesi Erol Gül, ülkemizin siyasi ve ekonomik anlamdaki kötü gidişatından söz ederek “üretimi olmayan ama ekonomisinin büyüdüğü iddia edilen tek ülke Türkiye” dedi.

MHP - MYK üyesi Musa Küçük, “dünyada yeni bir düzen kurulmuş adına Büyük Ortadoğu projesi diyorlar. Bu düzen içinde elbette MHP’ye, Ülkücülere, Milli Görüşe yer yok, olamazda. Biz buna karşı mücadele ediyoruz” dedi.



Milliyetçi Hareket Partisi MYK üyeleri Erdem Karakoç, Musa Küçük ve Erol Gül, İstanbul Avrupa yakasındaki üçüncü yerel gazetelerle buluşma toplantısını, Levent Şirvan Restoranda gerçekleştirdi.

Yeni bir Anayasa süreci ve yaklaşan seçimler öncesinde yapılacak çalışmaların ana stratejilerini belirlemek için sahaya inen Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyeleri, İstanbul’un yerel basın mensuplarıyla bir araya gelerek MHP’nin düşüncelerini anlattı ve gazetecilerin önerilerini dinledi.

İstanbul Anadolu yakasında da yerel basınla toplantılar yapacak olan MHP - MYK Üyeleri daha sonra Türkiye’nin çeşitli illerinde de toplantılarına devam edecekler.

“Yerel basınla buluşma toplantılarını” organize eden MHP Ülkü Ocakları eski İstanbul İl Başkanı ve MHP MYK üyesi Erdem Karakoç, MHP İstanbul eski İl Başkan Yardımcısı ve MHP MYK Üyesi Musa Küçük ile MHP İstanbul eski İl Başkan Yardımcısı ve 2023 Lider Ülke Türkiye Platformu üyesi - MHP MYK Üyesi Erol Gül, toplantıda Başbakan Erdoğan ve AK Parti Hükümeti’ni ve icraatlarını sert bir dille eleştirdiler.

Küçük: “Medyanın Rolü Çok Büyük”

Yerel basının yaşadığı zorlukları bildiğini belirterek sözlerine başlayan MHP - MYK Üyesi Musa Küçük, siyasette medyanın önemli bir rolü olduğunu belirtti.

Küçük, katılımcılara teşekkür ederek toplantıları bölge bölge yaptıklarını yerel basının sorunlarını bildiklerini ifade etti.

Daha sık bir araya gelerek MHP’nin faaliyetlerini anlatacaklarını ve Türkiye gündemi ile ilgili daha fazla paylaşım içinde olacaklarını kaydeden Musa Küçük, yerel basınla diyaloglarını artıracaklarını belirterek "hepinizi seviyor ve tanıyoruz sizlerin sorunlarınızı en üst düzeye taşıyacağız" dedi

Yeni bir Anayasa süreci ve yaklaşan seçimlere MHP’nin en üst düzeyde hazırlandığını anlatan MHP - MYK Üyesi Musa Küçük, “dünyada yeni bir düzen kurulmuş adına Büyük Ortadoğu projesi diyorlar. Bu düzen içinde elbette MHP’ye, Ülkücülere, Milli Görüşe yer yok, olamazda. Biz buna karşı mücadele ediyoruz. Bu mücadelemizde elbette medyanın rolü çok büyük” dedi.

Suni gündemlerle halkın yanıltıldığını da ifade eden Musa Küçük, gerçek gündemin aslında Anayasa olduğunu da vurguladı.

MHP - MYK Üyesi Musa Küçük, İstanbul’un her bölgesinde yerel basınla daha çok bir araya geleceklerini belirterek basın aracılığıyla insanlara yapılan tezgâhları anlatacaklarını dile getirdi.

Programa ayrıca MHP Gümüşhane eski il başkanı Engin Şanlıtürk'de katıldı.

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 08 Eylül 2024
İmsak 04:22
Güneş 05:49
Öğle 12:25
İkindi 16:00
Akşam 18:50
Yatsı 20:12