banner333

banner309

İYİ Parti Gümüşhane İl Başkanı Sabahattin Saraç, “ Vedat Bey Karanlık Planları Söylesin, Biz De Bilelim ”

Gümüşhane Belediye Başkanı Vedat Soner Başer, Milliyetçi Hareket Partisi Lideri Devlet Bahçeli’ye desteklerine karşı Gümüşhane İYİ Parti İl Başkanı Sabahattin Saraç’tan sert yanıt geldi.

Siyaset 26.10.2024, 13:20 26.10.2024, 13:29
İYİ Parti Gümüşhane İl Başkanı Sabahattin Saraç, “ Vedat Bey Karanlık Planları Söylesin, Biz De Bilelim ”
banner400

Gümüşhane Belediye Başkanı Vedat Soner Başer, Milliyetçi Hareket Partisi Lideri Devlet Bahçeli’nin sözlerini ‘Karanlık planlar yeniden bozulacaktır’ diyerek liderinin arkasında olduğunu güçlü bir dille ifade etmişti. Konuyla ilgili İYİ Parti teşkilatlarından eleştiriler gelmeye devam ediyor.

Belediye Başkanı Vedat Soner Başer’e sert sözlerle yüklenen Sabahattin Saraç, seçim zamanında MHP genel başkanı terörün yok edilmesi için elinden gelen her şeyi yapacağını dile getirirken şimdi ne hikmetse terör örgütü elebaşını meclise çağırıyor diye yanıt verdi.

Saraç, “Vedat Bey Devlet Beye sahip çıkarak karanlık oyunlar yine bozulacaktır demiş. Önce şunu soruyoruz karanlık planlar nedir? Karanlık planları kim yapmaktadır? Hükümet edenler, ülkeyi yönetenler karanlık planların ne olduğunu açıklasınlar; biz de bilelim. Ülkede bu kadar şehit varken, şehit anaları varken, gaziler varken; halen ülke karanlıktaysa ve ülkeyi 22 yıldır bunlar yönetiyorsa lütfen bu karanlığı aydınlatsınlar” diye ifade etti.

Saraç “ Bu Devlet Bahçeli’nin İlk Gafı Değil”

Saraç, Devlet Bahçeli’nin daha önce birçok hatasına tanıklık ettik diyerek, “Devlet Bahçeli kendisi hükümetken, hükümeti 2002 de seçime çağırırken de tanıyoruz. Devlet Bahçeli, Recep Tayip Erdoğan’ı iktidara taşıdığı ilk seçimden de tanıyoruz. Abdullah Gül’ü cumhurbaşkanı yaptığında tanıyoruz. Mecliste idam yasasını kaldırılmasında da tanıyoruz. Bu Devlet Bahçeli’nin terör örgütüyle ilgili ülkenin üniter yapısıyla ilgili ilk gafı değil” şeklinde konuştu.

Vedat Bey karanlık planları söylesin, biz de bilelim diyen Saraç, “Devlet Bahçeli’nin ülkücü ve milliyetçi kadroların tasfiyesinden de tanıyoruz. 7 Haziran 2015 te haydi seçime diyen ve Erdoğan’ın yeterli çoğunluğu sağlayamaması dolayısıyla ülkeyi yediden seçime götürmesinden ve 1 Kasım seçimlerin gerçekleştirilip Hükümetin yeniden Erdoğan’ın kazanmasında de tanıyoruz. Seçime götürdükten sonra çağrı yapıp ülkeyi parlamenter sistemden başkanlık sisteme geçmesinden tanıyoruz. Tarihin tekerrür ettikleri bunlar. Tarihin tekerrür ettiği başka şeyler varsa Vedat Bey söylesin. Bizim bildiklerimiz bunlar bizim bilmediklerimizi de Belediye Başkanı Vedat Bey söylesin” diye aktardı.

Haber:Bayram Çarıklı

Kaynak: Gümüşkoza Gazetesi
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Ekim 2024
İmsak 05:14
Güneş 06:38
Öğle 12:11
İkindi 15:05
Akşam 17:34
Yatsı 18:53