banner333

banner309

Feramuz Üstün’ün Mutlu Günü

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve 24. Dönem Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün’ün oğlu Çağatay Üstün hayatını Büşra Bozkurt ile birleştirdi.

Siyaset 23.08.2021, 22:21 23.08.2021, 22:24
Feramuz Üstün’ün Mutlu Günü
banner400

Ankara İncek Arena’da gerçekleşen düğün merasimine siyasileri ve misafirler yoğun ilgi gösterdi. Misafirleri ile tek tek ilgilenen Feramuz Üstün;” Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayarak Oğlum Çağatay ve gelinim Büşra’nın düğün törenine bizzat katılan bütün dostlarımıza, nikah şahitliğimizi yapan 
Türkiye Cumhuriyeti 26. Başbakanı ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Sayın Ahmet Davutoğlu Beyefendiye, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan Beyefendiye, Adalet ve Milli Savunma Eski Bakanı Oltan Sungurlu Beyefendiye ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş Beyefendiye, telgrafları ve çelenkleriyle mutluluğumuzu paylaşan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na,  İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener’e, Saadet Partisi Genel Başkanı Sayın Temel Karamollaoğlu’na, Demokrat Parti Genel Başkanı Sayın Gültekin Uysal’a katılan bütün partilerimizin Genel Başkan Yardımcılarına, eski ve mevcut milletvekili arkadaşlarımıza, Ankara Ticaret Odası Başkanımız Gürsel Baran’a,  Ankara Kent Konseyi Başkanımız Halil İ̇brahim Yılmaz’a,  İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu Genel Başkanımız Tahir Tellioğlu’na, Gümüşhaneli Dernekler Federasyonu Başkanımız Hamdi Arslan’a,GİAD Başkanımız Erdal Kurt’a, bütün sivil toplum örgütlenimizin temsilcilerine gerek sosyal medyadan gerekse arayarak mutluluğumuzu paylaşan dostlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Evlatlarıma bir ömür boyu mutluluk dilerim” dedi. 

Genç çiftin nikah şahitliklerini ise Gelecek Partisi Genel Başkanı Türkiye Cumhuriyeti eski Başbakanı Ahmet Davutoğlu, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur  Yavaş ile Adalet ve Milli Savunma eski bakanımız Mahmut Oltan Sungurlu yaptı. Nikah sonrası Ahmet Davutoğlu genç çifte bir ömür mutluluk dileyerek nikah cüzdanını geline teslim etti.

Büşra ve Çağatay çiftinin düğün merasimine;  Gelecek Partisi Genel Başkanı Türkiye Cumhuriyeti eski Başbakanı Ahmet Davutoğlu, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile Adalet ve Milli Savunma eski bakanımız Mahmut Oltan Sungurlu, Ulaştırma, Haberleşme ve Denizlik eski bakanı ve gelecek partisi genel Başkan yardımcısı Feridun Bilgin, Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Yazar Lütfü Şehsuvaroğlu, Nizamı Alem  Ocakları eski Genel Başkanı Doğan Öztaşkın, Gelecek Partisi Genel Başkan yardımcıları, İl, ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcıları, Ankara Ticaret Odası Başkanı Gürsel Baran, Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz, İnşaat Mütahhitleri Konfederasyonu Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, Ankara GÜDEF Genel Başlanı Hamdi Arslan, GİAD Başkanı Erdal Kurt ve çok sayıda davetli katıldı.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 23 Nisan 2024
İmsak 03:51
Güneş 05:25
Öğle 12:25
İkindi 16:12
Akşam 19:16
Yatsı 20:44