banner333

banner309

CHP 97 Yaşında

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gümüşhane İl Başkanı Bedri Ağaç, partisinin kuruluşunun 97.yıldönümü nedeniyle yayımladığı mesajında “Mücadeleye devam” dedi.

Siyaset 11.09.2020, 10:55
CHP 97 Yaşında
banner400

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gümüşhane İl Başkanı Bedri Ağaç, partisinin kuruluşunun 97.yıldönümü nedeniyle yayımladığı mesajında “Mücadeleye devam” dedi.

Başkan Ağaç, mesajında şu ifadeleri kullandı:

“‪Anadolu'nun köklü çınarı altıokun izinde ve ışığında; kadın ve erkeğin eşit haklara sahip olduğu çağdaş bir ülke için, savaşa inat barış demek için, sömürüye karşı eşitçe paylaşımı savunmak için, tüm "baskılara" inat; demokrasinin, insan haklarının ve hukukun üstünlüğünün esas alındığı, özgür, huzurlu, mutlu, refah ve adalet içinde eşit haklara sahip onurlu insanların yaşadığı bir Türkiye yaratmak için sonuna kadar mücadeleye devam edeceğiz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere dünden bugüne partimize emek vermiş tüm genel Başkanlarımıza, Başkanlarımıza, yönetici ve üyelerimize, oylarıyla Partimizi ayakta tutan cesur, vefakar ve cefakar vatandaşlarımıza sonsuz teşekkürlerimi ve saygılarımı sunuyor, ebediyete intikal edenleri rahmet ve minnetle anıyorum” dedi.

Laik ve Demokratik Türkiye Cumhuriyetinin Kurucu Partisi, Anadolu aydınlanmasının ve devriminin tek sönmeyecek meşalesi; Kurucumuz, Ebedi Liderimiz ve Başkomutanımız Ulu Önder Gazi Mareşal Mustafa Kemal Atatürk'ün;  "Benim iki büyük eserim var; biri Cumhuriyet,  diğeri de Cumhuriyet Halk Partisi " diyerek önemini ve değerini vurguladığı; partimiz Cumhuriyet Halk Partisinin 97. nci kuruluş yıl dönümü kutlu olsun...”

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11