banner333

banner309

Başkan Başer'den Devlet Bahçeli'ye Tam Destek; “Karanlık Planlar Yine Bozulacaktır”

Gümüşhane Belediye Başkanı Vedat Soner Başer, Milliyetçi Hareket Partisi Lideri Devlet Bahçeli’ye destek verdi.

Siyaset 24.10.2024, 20:23 24.10.2024, 20:35
Başkan Başer'den Devlet Bahçeli'ye Tam Destek; “Karanlık Planlar Yine Bozulacaktır”
banner400

Başkan Başer, Bahçeli’nin Abdullah Öcalan’a yönelik "Terörist başının tecridi kaldırılırsa gelsin, DEM Parti grup toplantısında konuşsun. Terörün tamamen bittiğini ve örgütün lağvedildiğini ilan etsin." şeklindeki açıklamalarına yönelik eleştirilere karşı dik bir duruş sergileyerek, Bahçeli'nin yine haklı çıkacağına dikkat çekti.

“Anlamadan Yapılan Eleştiriler Haksızlıktır”
Bahçelinin tepki çeken konuşmalarının arkasında olduğunu kaydeden Başkan Başer, "Zaman tekerrürlere gebedir. Türk milleti, ilerleyen süreçte bu hareketin ve liderinin kararlarını daha iyi anlayacak ve saygı gösterecektir" diye konuştu.

Milliyetçi Hareket Partisi'nin terör örgütlerine karşı her zaman net bir duruş sergilediğini vurgulayan Başer, "Milliyetçi Hareket Partisi’nin terör örgütlerine karşı duruşu ve mücadelesi açıktır. Ülkenin ve milletin çıkarları için her daim elini taşın altına koymaktan çekinmeyen bu hareketin ve liderinin açıklamalarını anlamadan yapılan eleştiriler haksızlıktır. Milliyetçi Hareket Partisi'ni anlamak zor, anlatmak daha zor, yorumlamak ise imkansızdır. 'Benim aklım hep Türkiye’dir' diyen Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli, Türkiye’yi çevreleyen tehditleri aşacak ve karanlık planları bozacak bir çağrı yapmıştır. Dün olduğu gibi, bugün de yarın da tarih liderimizi yanıltmayacaktır. Yürüdüğü yol yolumuz, söylediği söz sözümüzdür. Lidere sadakat, şerefimizdir," ifadelerini kullandı.

“Hayır, Bildiklerinizden Şer, Şer Bildiklerinizden Hayır Doğar”
“Liderlik; bilinmeyeni bilmek, görülmeyeni görmek, anlaşılmayanı anlamaktır. Milliyetçi Hareket Partisi, herkesin anlayacağı, herkesin anlatacağı, herkesin okuyabileceği bir parti hiç değildir” diyen Belediye Başkanı Vedat Soner Başer, "Ben, değerli büyüğümüz ve Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’ye son derece güveniyorum. Genel Başkanlığı dönemi boyunca Milliyetçi Ülkücü Hareketin Bilge Lideri olarak hiçbir konuda yanılmamış, bizleri bir gün olsun mahcup etmemiştir. Sayın Genel Başkanımız, her ne yaparsa yapsın, önce Allah rızası için, ardından ülkem ve milletim, sonra partim ve ben anlayışıyla hareket etmektedir. Ne düşünülürse düşünülsün, ben her şartta Bilge Liderimize güveniyor, kendisini çok seviyor ve büyük bir saygı duyuyorum. Yüce Allah, liderimizi başımızdan eksik etmesin; sağlık, sıhhat ve hayırlı ömürler versin inşallah. Zaman, erken konuşanların mahcubiyetinin örneklerini defalarca göstermiştir. Devlet ebet müddettir. Devletin ve milletin istikbali her şeyin üzerindedir. Hayır, bildiklerinizden şer, şer bildiklerinizden hayır doğar" şeklinde konuştu.

“Süreç İyi Anlaşılmalıdır”          
Bahçeli’nin açıklamalarını çarpıtanlara tepki göstererek sürecin doğru bir şekilde anlaşılması gerektiğini vurgulayan başkan Başer, "Süreç iyi anlaşılmalıdır; varılmak istenen hedefler manipüle edilmektedir. Bakmak ve görmek aynı değildir. Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olanların sayısının arttığı bir dönemdeyiz. Oyun yeni başlıyor. Devlet aklına güvenin, bekleyin ve görün. " diyerek Türk devlet felsefesinin iyi bilinmesi ve büyük resmin görülmesi gerektiğini belirtti.

Son olarak, Gümüşhane halkına seslenen Belediye Başkanı Başer, Milliyetçi Hareket Partisi'nin milli duruşunu hatırlatarak, "Kıymetli hemşerilerimizden, Milliyetçi Hareket Partisine ve liderine bakarken 55 yıllık mazimizi ve milli duruşumuzu gözlerinin önüne getirmelerini arzu ederiz" dedi.

Haber:Selda Fırat

Kaynak: Gümüşkoza Gazetesi
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 25 Ekim 2024
İmsak 05:12
Güneş 06:36
Öğle 12:11
İkindi 15:08
Akşam 17:37
Yatsı 18:56