banner333

banner309

Ak Parti Gümüşhane’de kongre heyecanı başlıyor

Ak Parti Gümüşhane İl Başkanı Avukat Celalettin Köse partisinin 7. olağan kongre süreci ile ilgili yazılı bir açıklama yaptı. Kongre sürecinin birlik, beraberlik ve büyük bir coşkuyla geçeceğini belirten Köse ilçe kongrelerinin yapılacağı tarihler hakkında da bilgi verdi.

Siyaset 06.03.2020, 12:50 06.03.2020, 16:55
Ak Parti Gümüşhane’de kongre heyecanı başlıyor
banner400

Geçtiğimiz haftalarda 7. olağan kongre sürecini resmi olarak başlatan ve kongre takvimini açıklayan Ak Parti’de ilçe kongreleri ile Gümüşhane’de kongre heyecanı başlıyor.

Bu duruma ilişkin olarak yazılı bir açıklama yapan Ak Parti Gümüşhane İl Başkanı Av. Celalettin Köse ilçe kongrelerinin yapılacağı tarihleri açıklayarak teşkilatlardaki birlik ve beraberliğin kongrelerdeki coşkuyla birlikte katlanacağını dile getirdi. Köse’nin açıklaması şu şekilde; “Temelinde adalet ve halka hizmet olan, milletimizin bağrından çıkarak kurulan Ak Partimiz; kuruluşundan bugüne kadar süre gelen birlik beraberlik ve dava kardeşliğini pekiştirmek için gün sayıyor. 7. Olağan kongre sürecimizin başlamasıyla kuruluşumuzdan bugüne kadar bayram havasında geçen ve adeta birer düğün coşkusuyla partililerimizi kenetleyen o büyük heyecan yeniden Ak Parti Gümüşhane ailesinde yaşanacak. Demokrasi anlayışından ödün vermeden, adaletten ve hakikatten şaşmadan ve aziz milletimizden kopmadan süreci yöneten Genel Merkezimiz ile yapmış olduğumuz istişareler sonucu ilçelerimizin kongre tarihleri belirlenmiş ve bütün teşkilatlarımız heyecana ortak edilmiştir. Bizlerde Ak Parti Gümüşhane ailesi olarak belirlediğimiz tarihlerde, büyük bir coşku ve heyecanla kongrelerimizi gerçekleştirip teşkilatlarımızı daha da güçlendirerek birlik ve beraberliğimizi pekiştireceğiz. İlk kongremizi, 21 Mart 2020 tarihinde Kelkit ilçemizde gerçekleştirerek bayram havasında geçecek olan kongrelerimizi başlatmış olacağız. Akabinde 22 Mart 2020 tarihinde Merkez, 26 Mart 2020 tarihinde Şiran, 27 Mart 2020 tarihinde Köse, 12 Nisan 2020 tarihinde ise Torul ve Kürtün ilçe kongrelerimiz ile süreci tamamlamış olacağız. Bu süreçte aziz milletimize ve Gümüşhanemize hizmet etmek isteyen hemşehrilerimize kapımız sonuna kadar açıktır. Bu vesileyle, 7. olağan kongre sürecimizin şimdiden ilçelerimize, ilimize, ülkemize, partililerimize ve aziz milletimize hayırlar getirmesini diliyor, bütün hemşehrilerimizi, dava arkadaşlarımızı ve kuruluşumuzdan bugüne kadar görev alan bütün Ak Parti ailesini bu coşku ve heyecana ortak olmaya davet ediyorum.” 

Yorumlar (1)
Davut Şenel 4 yıl önce
" GÜMÜŞHANE AK PARTİ "
Gelecek 2023 yılı seçimleri için Gümüşhane il ve ilçeleri kongreleri ülkemize ve altın kalpli insanların şehri Gümüşhane'mize hayırlı olsun.
Hayırlı olması içinde insanlarımıza tek tek dokunup arzu ve isteklerini hani ufak tefek işler deriz ya, ha işte onları başardığımız halde halkımızın da teveccühü Ak Partinin üzerinde olduğu görülecektir.
• • •
Değerli Ak parti il ve ilçe yöneticileri ve Sn Milletvekilleri ;
▪Zaman zaman 2010 yılından beri ilgili kurum ve kişilere Gümüşhane'mizde yapılsa daha iyi olur dediklerimiz malesef yapılmadı milyonluk ve milyarlık projelere el atıldı ancak ufak tefek şeyler dediğimiz üstelik ülke ve memleket yararına kendisi için değil ;
° Köyüne ormanına veya yaylasına yol vurulması,
° Borçlu olanların işbirliği ile borçlarının ödenmesi,
° Evlenecek olanlara,
° Mazlum ve zor durumda olanlara,
° Tarım da bir şeyler yapmak isteyenlere,
° Bent gölet ve içme suyu veya sulama,
...
Çözüm ağırlıklı olarak çalışmak ve nihayetinde sorunu çözmek!
Bu aylar Recep,Şaban,Ramazan bereketli aylardır.
Sizler den şunu samimiyet ile rica ediyoruz.
Yüzyılın lideri R.T.E 'nın sadece ve sadece çeyreği kadar gönül ve aşk ile çalışın yeter !
14.03.2020 cumartesi
19.Recep.1441
°
2
az bulutlu
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:05
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:49
Yatsı 20:09