banner333

banner309

“28 Şubat Darbesi İle Türkiye’nin Önü Kesilmiştir”

Yeniden Refah Partisi Gümüşhane İl Başkanı Ziya Nas, 28 Şubat Post Modern Darbesinin yıl dönümü nedeniyle bir yazı yayınladı

Siyaset 27.02.2024, 19:16
“28 Şubat Darbesi İle Türkiye’nin Önü Kesilmiştir”
banner400

Yeniden Refah Partisi Gümüşhane İl Başkanı Ziya Nas, 28 Şubat Post Modern Darbesinin yıl dönümü nedeniyle yayınladığı yazılı açıklamada darbenin; başörtüsü, gericilik veya Şeriat ile ilgili olmadığını, Prof. Dr. Necmettin Erbakan liderliğindeki Türkiye’nin “ Yeni Dünya Düzeni” noktasında izlediği politikalar nedeniyle gerçekleştiğini söyledi.

Türkiye’yi her anlamda geleceğe taşıyacak politikaların Başbakan Erbakan’ın önderliğinde 54. Hükümet tarafından uygulandığını kaydeden İl Başkanı Ziya Nas, “Bu uygulamalar  “Yeni Dünya Düzeni” projesine karşı olan uluslararası aktörleri rahatsız etmiştir. Faiz lobilerinin uykularını kaçırmıştır. Mazlumlarda umuda, zalimlerde ise endişeye neden olmuştur. İşte tam bu sebeple uluslararası yapı yerli işbirlikçileri vasıtasıyla merhum liderimizin, dolayısıyla da Türkiye’nin önünü kesmek istemişlerdir” dedi.


Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın hükümet icraatlarıyla faiz rantiyesinin gelir kapılarını bir bir kapattığına vurgu yapan Başkan Ziya Nas, “Merhum Erbakan hocamızın da açık bir şekilde her fırsatta ifade ettiği gibi 28 Şubat Darbesi Türkiye'de başörtüsünden, gericilikten Şeriat gelecek korkusundan dolayı yapılmadı. 28 Şubat darbesi Erbakan Hoca Başbakanlığındaki 54. hükümetin, ekonomi ve dış politika alanında dış güçlerin planlarını bozan adımlarından dolayı yapıldı. Bununla ilgili televizyon programlarında merhum Erbakan hocamız defalarca ifade etti. 28 Şubat, Amerika Dışişleri Bakanlığı'nın Ankara'daki Amerika Büyükelçiliği ile irtibatlı bir şekilde sahneye koyduğu bir olay olarak gerçekleşti” ifadelerini kullandı.

 28 Şubat'ın yapılmasının en önemli sebeplerinden birinin denk bütçe olduğuna değinen Başkan Nas, “Denk bütçe demek ben bundan sonra borç almayacağım, size faiz ödemeyeceğim, size haraç vermeyeceğim demektir. Yani dış güçlerin haracını kesmek anlamına geliyordu. Havuz sistemi de devlet kurumlarının faiz ödemelerini ortadan kaldırıyordu. Bu da yerli rantiyenin yani iç güçlerin işine gelmedi” dedi.

“Erbakan Hoca'nın D-8 adımı dış güçlerin işine gelmedi” sözleri ile Milli Görüş zihniyetinin uygulamaya başladığı uluslararası politikaların Siyonist çevrelerde korkuya sebep olduğunu söyleyen Nas, “28 Şubat darbesinin en önemli sebeplerinden birinin, Başbakan Necmettin Erbakan'ın D-8 organizasyonunu hayata geçirmesiyle 100 senedir başsız ve paramparça olan İslam aleminin yeniden Türkiye'nin öncülüğünde birleştirmek istemesinin olduğunu, Irkçı emperyalizmin planlarına vurulacak en büyük darbe bu olacaktı.28 Şubatın yapılmasında ki başlıca sebepler bunlardır. Aziz milletimiz bu değerlendirmeyi yapacaktır” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 16 Eylül 2024
İmsak 04:31
Güneş 05:57
Öğle 12:22
İkindi 15:52
Akşam 18:37
Yatsı 19:57