banner333

banner309

Gümüşhane Devlet Hastanesi'nde Mezoterapi ve Botoks Uygulamaları Başladı

Gümüşhane Devlet Hastanesi, cilt yenileme, saç dökülmesi ve selülit tedavisi gibi estetik sorunlar için mezoterapi ve botoks uygulamalarına başladı.

Sağlık 25.10.2024, 23:06
Gümüşhane Devlet Hastanesi'nde Mezoterapi ve Botoks Uygulamaları Başladı
banner400

Konuyla İlgili detaylı bilgiler veren Deri ve Zührevi Hastalıklar Uzmanı Dr. Fatima Erik Doğan, PRP tedavisiyle yaralanmaların iyileşmesini hızlandırmanın da mümkün olduğunu kaydetti.

Doğan “ Mezoterapi uygulamasının cilt altına vitamin, mineral ve enzim gibi besleyici maddelerin mikro enjeksiyon yöntemiyle uygulanarak başta cilt yenileme, saç dökülmesi, selülit tedavisi, bölgesel yağlanma gibi birçok estetik ve sağlık sorununa çözüm sunulacak” dedi

Trombosit bakımından zengin plazma tedavisi (PRP) yöntemine ilişkin konuşan Doğan, "PRP, kişinin kendi kanından ayrıştırılan plazmanın bölgeye enjekte edilmesiyle sakatlanmaların ve yaralanmaların iyileşmesini hızlandırma amacı taşıyan tedavi yöntemidir. Botoks ise uzun yıllardan beri gerek tedavi olarak gerek kozmetik işlemlerde kullandığımız bir ilaç" diye ifade etti.

Hastanede mezoterapi, botoks, PRP hizmetlerine başladıklarını ifade eden Doğan, "Talep halinde isteyenler kırışıklıklara karşı botoks, saç dökülmesi için PRP ve mezoterapi için polikliniğimize başvurabilirler. Uygun gördüğümüz hastalarda tedaviye başlayacağız." diye aktardı.

Mezoterapi tedavisini birçok hastaya uygulandıklarını belirten Doğan, "Dört ile altı seans aralarında başlanıp, ihtiyaç halinde bu sayı artırılabilir. Sonuçlarını bekliyoruz” diye konuştu.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 27 Ekim 2024
İmsak 05:15
Güneş 06:39
Öğle 12:11
İkindi 15:04
Akşam 17:33
Yatsı 18:52