banner333

banner309

Burun Estetiği Fiyatları ve Tedavisi

Rinoplasty cerrahisi burundaki probleme göre kapalı ya da açık olarak iki farklı şekilde uygulama ile yapılır.

Sağlık 21.04.2021, 07:06
Burun Estetiği Fiyatları ve Tedavisi
banner400

Rinoplasty cerrahisi burundaki probleme göre kapalı ya da açık olarak iki farklı şekilde uygulama ile yapılır. Kapalı ameliyatlarda görüntüde herhangi bir ameliyat izi olmazken, açık ameliyatlarda iz olasılığı belli olacak şekilde kesi olabilir. Cerrah daha sonra bu kesiler yoluyla burun kapağında yumuşak dokularda yol açmaktadır. Bu burun yapısını yeniden şekillendirmek için erişim sağlar. Doktorunuz kıkırdaklarınızı azaltabilir veya vücudun kendi alanlarını çoğaltmak için diğer kıkırdak aşılı ile burun yapıları düzeltilebilir.

Burun Estetiği Fiyatları

Burun estetiği fiyatları estetik merkezlerine ve cerrahlara göre değişmektedir. İnternette, sosyal medyada gezen fiyatlar sizi yanıltacaktır. En doğru bilgi için alanında uzman doktor ile görüştükten sonra almanız daha sağlıklıdır. Burun estetiği fiyatları, seçeceğiniz uzmanın tecrübesine, bulunduğu lokasyona göre değişiklikler gösterebilir.

Burun Estetik Maliyeti

Tüm estetik plastik cerrahi ameliyatlarda olduğu gibi burun estetiği ameliyatları ile ilgili net bir fiyat verebilmek için öncelikle kişinin cerrah tarafından muayene edilmesi gerekmektedir. Zira operasyonda yapılacak girişimler kişiden kişiye değişmektedir. Bazı hastalarda buruna sadece estetik olarak şekil verilirken, nefes alma şikayeti olan kişilerde devasyon gidermeye yönelik girişimler de beraberinde yapılması gerekmektedir.

Merkezimizde yapılan burun estetiği ameliyatları burunun karakteristiği korunmak kaydıyla kusurlu olan bölümlerin düzeltilmesini ve nefes alma fonksiyonunu sağlıklı biçimde yerine getirmesinin sağlanması esasına dayanarak yapılmaktadır. Başka merkezlerde bu yaklaşımın dışında kalarak fazla küçültülmüş, ucu fazlasıyla kaldırılmış, inceltilmiş bu yönde bir veya birden fazla keredler ameliyat olmuş kişiler de merkezimize başvurmaktadır. Bu gibi durumlarda burunun kökü / orta bölümü / ucu bölümlerinin desteklenmesi amacıyla kaburgadan alınan kıkırdak dokular kullanılmaktadır.

Buna bağlı olarak burun estetiği ameliyatları için kişinin burun yapısını görmeden fiyat vermek mümkün olmamaktadır.

Daha detaylı bilgi için Doç. Dr. Sevgi KURT iletişim bilgileri;

E-Posta: [email protected]

Tel: +90 505 558 13 85

Randevu Saatleri:

Pzt-Cuma: 08:00-17:00

Cumartesi: 10:00-14:00

Pazar: Kapalı

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38