banner333

banner309

Tekke Spor Kulübü Tüm Faaliyetlerine Son Verdi

Tekke Spor Kulübü, maddi ve manevi destek göremediği gerekçesiyle bütün branşlardan çekilme kararı aldı.

Spor 14.10.2024, 20:42
Tekke Spor Kulübü Tüm Faaliyetlerine Son Verdi
banner400

Tekke Spor Kulübü, maddi ve manevi destek göremediği gerekçesiyle bütün branşlardan çekilme kararı aldı.Kulüp Başkanı Ogün Alkan, yaptığı açıklamada, "Sporu ve sporcuyu geliştirmek için çıktığımız bu yolda, beklenen başarıyı elde edemedik. Yetersiz destek ve karşılıksız çabalarımız bizi bu noktaya getirdi. Bizi yalnız bırakan herkese rağmen, kulübümüz için emek veren tüm yöneticilere ve sporculara teşekkür ederim" dedi.

Alkan, açıklamasında kulüp için emek veren yöneticiler Bünyamin Eroğlu, Furkan Eroğlu ve Serhat Taşdelen'e teşekkür ederken, kulübü yalnız bırakan yerel yöneticiler, iş insanları ve spor camiasına sert eleştirilerde bulundu. Özellikle siyasi düşüncelerle kulübe zarar verenler, maddi destek vermeyenler ve sporculara gereken ilgiyi göstermeyenleri hedef aldı. Alkan, kulübün profesyonel bir yapıya kavuşturulması için çaba gösterdiklerini ancak "halı saha zihniyeti" ile karşılaştıklarını belirtti.

Kulübün daha iyi koşullarda spor yapması için gerekli desteğin verilmediğini ifade etti. Kulübün bu kararı, taraftarlar ve sporcular tarafından üzüntüyle karşılandı.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 18 Ekim 2024
İmsak 05:06
Güneş 06:29
Öğle 12:12
İkindi 15:14
Akşam 17:45
Yatsı 19:04