banner333

banner309

Şiran Yıldız Spor, Serhat Ardahan Spor Maçının Mesaisinde

Şiran Yıldız Spor Teknik Direktörü Halit Karaca Serhat Ardahan Spor maçı öncesi takımın genel durumunu değerlendirdi.

Spor 25.09.2024, 16:51
Şiran Yıldız Spor, Serhat Ardahan Spor Maçının Mesaisinde
banner400

Teknik Direktör Halit Karaca, takımın Afyonkarahisar kamp sürecinde hazırlık maçların verimli geçtiğini, oyuncuların genel performansından memnun olduğunu dile getirdi.

Karaca, “Bugün itibariyle yaptığımız antrenmanla Afyon kampımız sona erdi. Dört hazırlık maçı oynadık, oyuncularımızın isteği özverisi bizleri çok mutlu etti. Kamp sürecini çok verimli geçirdiğimizi düşünüyorum” diye ifade etti.

Teknik ekip ve oyuncularımızla idmanları çok iyi geçirdik, mutluyuz Karaca, “Başkanımız yöneticilerimize Şiran halkına taraftarımıza çok teşekkür ederiz, kamp sürecinde bizi yalnız bırakmadılar 28 Eylülde kendi evimizde yapacağımız antrenmanla Serhat Ardahan maçının startını vereceğiz herkesi kendi evimizde yapacağımız Serhat Ardahan maçına desteğe bekliyoruz. Çok teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.

Öte yandan Şiran Yıldız Spor Bölgesel Amatör Lig 1. Hafta maçında kendi evinde konuk edeceği Serhat Ardahan Spor maçının tarihi ve saati belli oldu.

Şiran Yıldız Spor ile Serhat Ardahan Spor arasında oynanacak maç, 6 Ekim Pazar günü saat 13.00’da oynanacağı bildirildi.

Haber:Bayram Çarıklı

Kaynak: Gümüşkoza Gazetesi
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 28 Eylül 2024
İmsak 04:45
Güneş 06:09
Öğle 12:18
İkindi 15:38
Akşam 18:17
Yatsı 19:35