banner333

banner309

Kelkit Hürriyet Sporda Seçimli Olağan Genel Kurul Yapıldı

Kelkit Hürriyet Spor Kulübü seçimli olağan genel kurulunu yaptı.

Spor 07.08.2024, 08:38
Kelkit Hürriyet Sporda Seçimli Olağan Genel Kurul Yapıldı
banner400

Kelkit Hürriyet Spor Kulübü seçimli olağan genel kurulunu yaptı.

Kulüp üyelerinin geniş katılımıyla gerçekleştirilen kongrede başkanlık için Ekrem Onuk ve Özkan Alan adaylık başvurusunda bulundu. Seçime geçilmeden önce Özkan Alan’ın başkan adaylığından çekilmesi sonucu Ekrem Onuk, kulübün yeni başkanı olarak seçildi.

Ekrem Onuk, seçim sonrası yaptığı konuşmada, kulüp için hedeflerinin büyük olduğunu ve tüm yönetim ekibiyle birlikte Kelkit Hürriyet Spor'u daha ileriye taşımak için var gücüyle çalışacaklarını belirtti.

Ekrem Onuk, başkanlık görevini devraldığı andan itibaren Kelkit Hürriyet Spor Kulübü'nde yenilikçi projeler ve sürdürülebilir başarılar için çalışacaklarını söyleyerek, tüm kulüp üyelerini ve taraftarları destek olmaya davet etti.

Kongreye katılan üyeler, Onuk'un başkan seçilmesinden duydukları memnuniyeti dile getirirken, yeni dönemde kulübün başarılarının artacağına olan inançlarını ifade ettiler.

Olağan Genel Kurul sonrası lig hazırlıkları konusunda Gümüşkoza’ya konuşan Kelkit Hürriyet Spor Kulübü Başkanı Ekrem Onuk, takımın birinci etap çalışmalarına Gümüşhanespor tesislerinde devam ettiğini ayın 9’u itibari ile birinci etap çalışmalarının tamamlanacağını söyledi.

Temmuz ayı içerisinde yapılan seçmelerden oluşturulan gençler için 8 Ağustos Perşembe saat 17.00’da Bayburtspor ile hazırlık maçı yapılacağını dile getiren Başkan Ekrem Onuk, “Gençlerimizi bir de bu hazırlık karşılaşmasında göreceğiz” dedi.

Birinci etap kamp programının ardından sporculara 2 günlük izin verileceğini belirten Başkan Onuk, “İkinci etap hazırlık çalışmaları sırasında prensip anlaşmasına vardığımız oyuncularımız ile sözleşme imzalayacağız. Ayrıca sportif direktörümüz ile sözleşme yapacağız. Kelkit İlçe Stadyumu'nda devam eden zemin yenileme çalışmaları nedeniyle yeni sezon öncesi kamp çalışmalarımızı Gümüşhanespor Hacı Osman Akgül Tesisleri'nde sürdürmekteyiz. Bu süreçte bizlere destek olan ve tesislerini kullanımımıza açan Gümüşhanespor’un değerli Başkanı Sayın Erol Ocaklı ve tüm tesis çalışanlarına içten teşekkürlerimizi sunarız” diye konuştu.

Kelkit İlçe Stadyumunda devam eden çalışmaların Cuma günü itibari ile tamamlanacağına işaret eden Onuk, ikinci etap kamp programı kapsamında bölge takımları ile hazırlık maçları yapılacağını sözlerine ekledi.

Kaynak: Gümüşkoza Gazetesi
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 20 Eylül 2024
İmsak 04:36
Güneş 06:01
Öğle 12:21
İkindi 15:47
Akşam 18:30
Yatsı 19:50