banner333

banner309

Gümüşhane'de Milli Maç Coşkusu Dev Ekranda Yaşandı!

Gümüşhaneli vatandaşlar, A Milli Futbol Takımımızın Avusturya ile oynadığı 2024 Avrupa Şampiyonası son 16 turu maçını Belediye Başkanlığı'nın Fatih Parkı'na kurduğu dev ekranda hep birlikte izledi.

Spor 03.07.2024, 09:38
Gümüşhane'de Milli Maç Coşkusu Dev Ekranda Yaşandı!
banner400

Gümüşhaneli vatandaşlar, A Milli Futbol Takımı'nın Avusturya ile oynadığı maçta büyük bir coşku yaşadı. Belediye Başkanlığı'nın Fatih Parkı'na kurduğu dev ekranda maçı izleyen vatandaşlar, milli takıma desteklerini alkış ve tezahüratlarla gösterdi.

Merih Demiral'ın golü ile adeta yerinden fırlayan Gümüşhaneliler, milli takıma olan inançlarını her saniye dile getirdi. Maçın son dakikalarında ise heyecanın doruğuna çıkan Gümüşhaneliler, milli takımın galibiyetiyle büyük bir sevinç yaşadı.

Gümüşhane Belediye Başkanı Vedat Soner Başer ve Arzular Kabaköy Belediye Başkanı Çetin Rıza Tanış da Gümüşhaneli vatandaşlarla birlikte maçı izleyenler arasındaydı. Başkan Başer, milli takıma olan desteğini şu sözlerle dile getirdi: "Bugün burada Gümüşhaneli vatandaşlarımızla birlikte milli takımımıza olan inancımızı ve desteğimizi gösterdik. Milli takımımızın çeyrek finalde de galip gelerek bizlere büyük bir gurur yaşatacağına inanıyorum."

Maçın ardından Gümüşhane'nin çeşitli yerlerinde de coşkulu kutlamalar yapıldı. Milli takımın başarısı Gümüşhane'de büyük bir sevinçle karşılandı.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 06 Ekim 2024
İmsak 04:53
Güneş 06:17
Öğle 12:15
İkindi 15:28
Akşam 18:04
Yatsı 19:22