banner333

banner309

Erhan Aras Türkiye Hentbol Federasyonu Başkanlığına Aday Oldu

Yenimahalle Belediye Başkan Yardımcısı Erhan Aras, Türkiye Hentbol Federasyonu (THF) başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Spor 20.09.2024, 08:59
Erhan Aras Türkiye Hentbol Federasyonu Başkanlığına Aday Oldu
banner400

Yenimahalle Belediye Başkan Yardımcısı Erhan Aras, Türkiye Hentbol Federasyonu (THF) başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Gümüşhaneli olan Aras, uzun yıllardır Yenimahalle Belediyesi’nde başkan yardımcılığı görevini yürütmekle birlikte, Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü'nün yönetiminde de aktif rol alarak hentbol alanında önemli başarılara imza attı.

Hentbolda Uzman Bir İsim

Erhan Aras, Yenimahalle Belediyespor Hentbol Takımı'nın başkanlığı döneminde kulübü büyük başarılara taşıdı. Takım, 2014 yılında Süper Kupa şampiyonu olurken, 2015-2016 sezonunda Türkiye Şampiyonluğu kazandı ve 2023-2024 sezonunda Türkiye 2. Ligi'nde önemli dereceler elde etti. Aras, hentbol alanındaki çalışmaları ve başarısıyla geniş bir kitle tarafından destekleniyor.

Geniş Deneyim ve Katkılar

Aras, Yenimahalle Belediyesi’ndeki görevlerinin yanı sıra, birçok sivil toplum kuruluşunda da aktif rol aldı. Ankara Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkan Yardımcılığı, Ankara Kent Konseyi Yönetim Kurulu üyeliği ve 2016-2021 yılları arasında Türkiye Hentbol Federasyonu Başkan Yardımcılığı gibi önemli görevlerde bulundu. Ayrıca, Fenerbahçe Spor Kulübü kongre üyesi olan Aras, sporun farklı alanlarında da aktif bir figür olarak tanınıyor.

Hentbolun Geleceğine Yön Verecek

Aras’ın başkan adaylığı, Türkiye hentbol camiasında büyük bir heyecan yarattı. Başarıları ve vizyonuyla tanınan Aras, Türkiye’de hentbolu daha dinamik ve ileri bir seviyeye taşımayı hedefliyor. Adaylık açıklamasının ardından, geniş bir destekçi kitlesiyle yoluna devam eden Aras, federasyon başkanlığına seçilmesi halinde hentbolda önemli projelere imza atacağına kesin gözüyle bakılıyor.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 20 Eylül 2024
İmsak 04:36
Güneş 06:01
Öğle 12:21
İkindi 15:47
Akşam 18:30
Yatsı 19:50