banner333

banner309

"Gazetecilerin Sorumluluğu Daha da Arttı"

İYİ Parti Gümüşhane İl Başkanı Ali Ateş 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle tebrik mesajı yayınladı.

Siyaset 10.01.2024, 12:30
"Gazetecilerin Sorumluluğu Daha da Arttı"
banner400

İYİ Parti Gümüşhane İl Başkanı Ali Ateş, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.  Başkan Ateş, mesajında şu ifadeleri kullandı:

“Bilginin her geçen gün katlanarak çoğaldığı ve teknolojinin takip edilmesi zor bir hızda geliştiği günümüz dünyasında, medya hayati bir önem taşımaktadır. Görsel ve yazılı medyanın yanında sosyal medya olarak nitelenen anlık haberleşme ve bilgi paylaşım ağlarının etkinliğinin günden güne arttığı günümüzde, gazetecilerimizin üzerine düşen sorumluluk her zamankinden daha fazladır.

Milletimizin gözü, kulağı ve dili olan, vatandaşlarımızın haber alma ve bilgi edinme ihtiyacının doğru biçimde karşılanmasını sağlayan gazetecilerimiz, şüphesiz ülkemizin demokratikleşme sürecine büyük katkı sunmaktadırlar. Zor şartlar altında, milletimizi ülke ve dünya gündeminden haberdar eden gazetecilerimiz, görevlerini mesai kavramlarının dışında 24 saat esasına uygun yürütmektedir.


Bu anlamda, görev yapan basın mensuplarımızın üzerlerine düşen görevi fazlasıyla yaptığına yürekten inanıyorum. Bu vesileyle, başarılı çalışmalarından dolayı kendilerine teşekkür ediyor, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyorum.”

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 18 Ekim 2024
İmsak 05:06
Güneş 06:29
Öğle 12:12
İkindi 15:14
Akşam 17:45
Yatsı 19:04