banner333

banner309

TBB Başkanı Sağkan, Memleketi Gümüşhane'ye Geliyor

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Gümüşhaneli hemşerimiz Av. Erinç Sağkan, bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere yarın Gümüşhane'ye geliyor.

Gündem 12.05.2024, 16:10
TBB Başkanı Sağkan, Memleketi Gümüşhane'ye Geliyor
banner400

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Gümüşhaneli hemşerimiz Av. Erinç Sağkan, bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere yarın Gümüşhane'ye geliyor.


Barolar Birliği Başkanı seçildikten sonra üçüncü kez Gümüşhane’ye gelecek olan Birlik Başkanı Av. Erinç Sağkan, Gümüşhane ve Erzincan'da gerçekleştireceği iki günlük program ile yarın bölgemize gelecek. Sağkan, program kapsamında ilk ziyaretini yarın Gümüşhane'ye gerçekleştirecek. Şehirde ki resmi ziyaretlerini tamamlamadan önce kentte faaliyet gösteren basın mensupları ile Ataç Konağı'nda düzenlenecek olan kahvaltı programında bir araya gelecek olan Sağkan, daha sonra ise Gümüşhane Valisi Alper Tanrısever'i makamında ziyaret edecek. 

Valilik ziyaretinin ardından, 31 Mart Yerel seçimlerinde Gümüşhane İl Genel Meclisi Başkanlığına seçilen Eşref Balki'ye hayırlı ollsun ziyaretinde bulunacak olan Sağkan, daha sonra ise Torula hareket ederek,  Torul Adliyesini ziyaret edecek. Sağkan, programının devamında kent merkezine geri dönerek, öğleden sonra  Gümüşhane Adliyesi ziyaret ederek, Başsavcı Tuba Ersöz Ünver ve Adalet Komisyonu Başkanı Ahmet Bayrak ile görüşecek. 

Gümüşhane programının devamında yeni avukatların ruhsat törenine katılacak olan Sağkan, akşam yemeğinde ise Gümüşhane Barosuna kayıtlı avukatlarla bir araya gelecek. 


Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Erinç Sağkan, programının Salı gün ki ayağında ise Şiran ve Kelkit ilçelerinde ziyaretler gerçekleştirecek. Şiran Adliyesi Avukat Odası açılışına katılarak Adliye ziyareti gerçekletirecek olan Sağkan, daha sonra ise Şiran Belediye Başkanı Abdulbaki Kara'yı makamında ziyaret edecek. Şiran programının ardından Kelkit'e hareket edecek olan Sağkan, adliye binasını ziyaret ettikten sonra Kelkit Belediye Başkanı Ünal Yılmaz ile görüşecek. 

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Gümüşhaneli hemşerimiz Av. Erinç Sağkan, Salı günü Gümüşhane programını tamamlaması ile birlikte Erzincan'ın İliç ilçesine hareket ederek orada bir takım görüşmelerde bulunacak. 

TBB Başkanı Av. R. Erinç Sağkan’ın Gümüşhane Programı:

Pazartesi

09:00          Basın Mensupları ile kahvaltı

10:30          Gümüşhane Valisi Alper Tanrısever’i ziyaret

11:00           İl Genel Meclis Başkanı Eşref Balki'yi ziyaret

11:30           Torul Adliyesi Ziyareti

14:00           Gümüşhane Adliyesi ziyareti

-          Başsavcı Tuba Ersöz Ünver’i ziyaret 

-          Adalet Komisyonu Başkanı Ahmet Bayrak’ı ziyaret

-          Ruhsat Töreni              

17:00            Akşam Yemeği

Salı

09:00         

---               Şiran Adliyesi Avukat Odası açılışı ve Adliye ziyareti

---               Şiran Belediye Başkanı ziyareti

---               Kelkit Adliyesi Ziyareti

---               Kelkit Belediye Başkanı Ziyareti

13:30         Erzincan İliç’e Hareket 

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 18 Ekim 2024
İmsak 05:06
Güneş 06:29
Öğle 12:12
İkindi 15:14
Akşam 17:45
Yatsı 19:04