banner333

banner309

Gümüşhanespor'dan Forma ve Hatıra Bilet Kampanyası

Bölgesel Amatör Lig (BAL) ligindeki temsilcilerimizden olan Gümüşhanespor Pazar Günü oynayacağı Batlamaspor maçı öncesi açacağı stantta hatıra bileti ve forma satışı yapılacak.

Gümüşhanespor 26.10.2024, 15:23
Gümüşhanespor'dan Forma ve Hatıra Bilet Kampanyası
banner400

Bölgesel Amatör Lig (BAL) ligindeki temsilcilerimizden olan Gümüşhanespor Pazar Günü oynayacağı Batlamaspor maçı öncesi açacağı statta hatıra bileti ve forma satışı yapılacak.

Gümüşhanespor, Bölgesel Amatör Ligde 4 haftada oynayacağı Batlamaspor karşılaşması öncesinde taraftarlarına özel bir etkinlik düzenliyecek. Kulüp, maç günü stadyum önünde kuracağı stantta hatıra bilet ve forma satışına başlayacak.

Kulüpten yapılan açıklamada, "Değerli taraftarlarımızı, maç öncesi stadyumda kuracağımız stantta aramızda görmekten mutluluk duyarız. Satın alacağınız hatıra biletler ve formalar ile hem unutulmaz bir anıya sahip olacak, hem de takımımıza destek olacaksınız. Maç heyecanını yanınızda taşıyacak bu özel ürünleri, Zafer Meydanı otoparkında da bulabilirsiniz" denildi.

Bu özel kampanya ile kulüp, hem taraftar bağlarını güçlendirmeyi hem de kulüp bütçesine katkı sağlamayı hedefliyor. Satın alınacak her bir hatıra bileti ve forma, takımın başarısına destek olmak anlamına geliyor. Taraftarlar, bu özel ürünleri alarak hem maç heyecanını artıracak hem de kulüplerine olan bağlılıklarını gösterecekler.
 

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Ekim 2024
İmsak 05:14
Güneş 06:38
Öğle 12:11
İkindi 15:05
Akşam 17:34
Yatsı 18:53