banner333

banner309

Gümüş Telafi Edecek

Bölgesel Amatör Lig temsilcilerimizden Gümüşhanespor bu hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde karşılaşacağı Rize temsilcisi Kopuzlar Vakfı Veliköyspor müsabakasına odaklandı.

Gümüşhanespor 09.10.2024, 22:19
Gümüş Telafi Edecek
banner400

Lige şampiyonluk parolasıyla giren ancak Geçtiğimiz hafta sonu sezonun ilk mücadelesinde deplasmanda karşılaştığı Tortumspor’a 1- 0 mağlup olup taraftarlarıyla birlikte hayal kırıklığı yaşayan kırmızı-beyazlılar bu maçta yaşadığı puan kaybını Rize temsilcisi Kopuzlar Vakfı Veliköyspor karşısında alacağı 3 puanla telafi etmek istiyor.

Bu karşılaşmanın hazırlıklarını Teknik Direktör Erkan Babur yönetiminde Tekke köyünde bulunan kendi tesislerinde sürdüren kırmızı- beyazlılarda tüm hesaplar 3 puan üzerine yapılıyor. Bu önemli karşılaşmadan mutlak üç puanla ayrılıp ligde bir galibiyet serisi oluşturmak isteyen temsilcimiz Gümüşhanespor’da Teknik Direktör Erkan Babur oyuncularına sürekli uyarıda bulunup bu karşılaşmada kesinlikle hata yapmamalarını istedi. Ligin ilk hafta mücadelesinde deplasmanda karşılaştığı Erzurum temsilcisi Tortumspor karşısında hiç beklemedikleri bir sonuçla sahadan ayrıldıklarını ifade eden Babur, “Deplasmanda kaybettiğimiz puanları kendi sahamızda kazanarak telafi etmemiz gerekiyor. Hafta sonu kendi saha ve seyircimiz önünde yapacak olduğumuz bu zorlu müsabakada sizlerden istediğim elinizden geleni yapın ve taraftarlarımızı mutlu edecek üç puanı alın. Lig daha yeni başladı. İlk haftalarda alacağımız puanlar bizim için çok önemli. Puan kaybına ve camianın beklentilerini erteleme gibi bir şansımız yok” şeklinde oyuncularına uyarılarda bulunarak dikkatli olmalarını istedi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 18 Ekim 2024
İmsak 05:06
Güneş 06:29
Öğle 12:12
İkindi 15:14
Akşam 17:45
Yatsı 19:04