banner333

banner309

Şiran Yıldız Spor Store’un Açılışı Gerçekleşti

Tarihinde ilk kez Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek olan Şiran Yıldız Spor önemli bir adım atarak kendi mağazasını açtı.

Gümüşhane 03.10.2024, 23:35
Şiran Yıldız Spor Store’un Açılışı Gerçekleşti
banner400

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek olan Şiran Yıldız Spor kendi ürünlerinin satılacağı mağazası Şiran Yıldız Spor Store’u taraftarlarıyla buluşturdu. Store’da takımın lisanslı ürünleri satılacağı belirtildi.

Şiran Yıldız Spor Store, bugün yapılan açılışla faaliyete geçti. Şiran meydan karşısına açılan Store açılışına Şiran İlçe Kaymakamı Mehmet Alperen Başkapan, Şiran Belediye Başkanı Abdul Baki Kara, Şiran ilçe Emniyet Müdürü Salih Uslu, Şiran İlçe Spor Müdürü Tarık Şahin, Şiran Yıldız Spor Kulüp Başkanı Erhan Yıldız, ŞİDEF Gümüşhane İl Temsilcisi Şiran Spor Yönetim Kurulu Üyesi Fazıl Şafak Çelik, Protokol Üyeleri, Oda ve Dernek Başkanları ve Şiran halkı katılım sağladı.

Şiran Yıldız Spor Kulüp Başkanı Erhan Yıldız, “Camiamıza yakışır şekilde hareket ediyoruz”

Taraftarımız, lisanslı ürünlerimizden alıp takımlarına destek olabilirler Yıldız, “Bu anlamlı günde yanımızda olduğunuz için hepinize çok teşekkür ediyorum. Geçen süreçte Şiran Yıldız Spor’umuza emek vermiş ne kadar isim varsa hepsini saygıyla anıyorum. Şiran Yıldız Sporumuz hem şehir sevgisi olarak hem de kulüp aidiyeti olarak Türkiye’de örnek gösterilen bir camia haline gelmiştir. Bizler yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızla birlikte devraldığımız bu onurlu görevi en iyi şekilde temsil etmenin sorumluluğu ile hareket ediyoruz. Şehrimize ve camiamıza yakışır şekilde hareket etmeye özen gösteriyoruz. Uzun süredir çalıştığımız projemizi sonlandırdık. Bu zorlu süreçte yolumuzu açan ve bizlerden desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum. Taraftarımız, lisanslı ürünlerimizden alıp takımlarına destek olabilirler. Storemiz şehrimize ve Şiran Yıldız Sporumuza hayırlı ve uğurlu olsun. Açılışımıza katılan herkese sonsuz teşekkür ederim.” dedi.

Şiran Belediye Başkanı Abdul Baki Kara, “Şiran Yıldız Spor’umuz şehrimizin marka değerlerinden bir tanesi”

Kara, “Bugün burada Şiran Yıldız Spor’umuzun Store mağazasını açıyoruz. Tabi sahiplenilmesi durumunda bu gibi mağazalar kulüplere gelir elde ediyor. Ben inşallah tüm Şiran’ın bu mağazaya sahip çıkacağına inanıyorum. Erhan başkanımız bir proje olarak getirdiğinde biz de kendilerine sonuna kadar destek vereceğimizi ifade ettik. Kalıcı gelir noktasında el birliğiyle çalışmaya devam edelim. Şiran Yıldız Spor’umuz şehrimizin marka değerlerinden bir tanesi. Spor da birleştirici ve aracılık eden bir araçtır. Bu aracı da iyi kullandığımızda tüm kitlelere ulaşır. Tekrardan açılışımızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

Şiran İlçe Kaymakamı Mehmet Alperen Başkapan, “Şehrimize yeni bir enerji getirecek olan Şiran Yıldız Sporumuzun Store’sinin açılışını yaptık. Hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, hem tüm vatandaşlarımıza bu güzel kulübe destek olmaya davet ediyorum hem de takımımıza Pazar günü başlayacak olan 2024-2025 sezonunda başarılar diliyorum” diye ifade etti.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 04 Ekim 2024
İmsak 04:51
Güneş 06:15
Öğle 12:16
İkindi 15:31
Akşam 18:07
Yatsı 19:25