banner333

banner309

Şiran Belediyesi’nden İlçeye Değer Katan Yeni Projeler

Şiran Belediye Başkanlığı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ilçeye Sanat Sokağı, Erenkaya Mahalle Cami Namaz Kılma Alanı ve Şiran Yıldız Spor’ un stadının yenileneceğini duyurdu.

Gümüşhane 05.10.2024, 07:28
Şiran Belediyesi’nden İlçeye Değer Katan Yeni Projeler
banner400

Şiran Belediyesi ilçede sosyal ve kültürel yaşamı iyileştirmek, spor faaliyetlerini desteklemek amacıyla yürüttüğü projelere tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda, Sanat Sokağı, Erenkaya Mahalle Camii Cenaze Namazı Alanı ve Şiran Yıldız Spor’un maçlarını oynayacağı ilçe stadı için başlatılan çalışmalar dikkat çekiyor.

Sanat Sokağı İlçeye Renk Katacak

Şiran Belediyesi’nin kültürel projelerinden biri olan Sanat Sokağı, ilçede sanata ve sosyal yaşama katkı sağlamayı amaçlıyor. İnşası devam eden Sanat Sokağının tamamlanması hem Şiran halkının hem de bölgeyi ziyaret edenlerin uğrak noktası haline gelecek.

Erenkaya Mahalle Camii’nde Cenaze Namazı Alanı

Mahalle sakinlerinin taleplerini karşılamak üzere, Erenkaya (Uluşiran) Mahalle Camii’nde cenaze namazları için kapalı bir alan oluşturulmaya başlandı. Proje, vatandaşların hava koşullarından etkilenmeden cenaze namazlarını kılabilmelerini sağlayacak. Bu projenin mahalle halkının istekleri doğrultusunda şekillendiği belirtildi.

Şiran Yıldız Spor İçin İlçe Stadında Yenileme

Şiran Yıldız Spor, bu yıl Bölgesel Amatör Lig’deki ilk maçına hazırlanırken, ilçe stadında yapılan yenileme çalışmalarıyla destekleniyor. Stadın daha modern ve konforlu hale getirilmesi amacıyla başlatılan çalışmalarda, saha zemininden tribünlere kadar çeşitli iyileştirmeler yapıldığı aktarıldı.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 06 Ekim 2024
İmsak 04:53
Güneş 06:17
Öğle 12:15
İkindi 15:28
Akşam 18:04
Yatsı 19:22