banner333

banner309

Murat Akın’dan, Şiran Yıldızspor’a Jest

Ariana Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Akın Şiran Yıldızspor’a destek olmaya devam ediyor.

Gümüşhane 12.10.2024, 11:36 12.10.2024, 11:40
Murat Akın’dan, Şiran Yıldızspor’a Jest
banner400

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2. Grup’ta mücadele eden Şiran Yıldızspor’un ilk hafta konuk ettiği Serhat Ardahanspor maçını protokolden takip eden Murat Akın futbolculara prim sözü vermişti. Prim sözünü Rize İl Özel İdare maçı öncesi yerine getirip parayı gönderen memleket sevdalısı Murat Akın başkana Şiran Yıldızspor yönetim bir teşekkür mesajı yayınladı. 

Kulübün yayınladığı mesajda; “Ariana Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Akın Şiran Yıldızspor’umuza destek olmaya devam ediyor. Ardahanspor maçında Rize İl Özel İdare maçı için prim sözü veren Murat Akın Başkan söz verdiği miktarı maç öncesi ödeyerek büyük jest yaptı. Prim sözünü tutan, maç öncesi primi yatıran, Şiran Torunu, adı gibi sözüde, şanıda bir olan, takımımıza güvenen ve her daim yanımızda olan Murat Akın Başkanımıza sürekli verdiği destek için teşekkür ederiz.” dendi.

Her daim Şiran Yıldızspor’un yanında olduğunu belirten Ariana Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Akın; “ Şiran benim anamın, dedemin memleketidir. Şiran Yıldızspor bu sene inşallah şampiyon olacaktır. Asıl süprizim şampiyonluk sonrası olacaktır. Adı gibi logosu Aslan olan Şiran Yıldızspor futbolcuları sahada aslanlar gibi mücadelesini yapsın. Biz üzerimize düşeni her daim yaparız. Ardahan maçında verdiğim prim sözünü Rize maçı öncesi yaptım. Yeter ki onlar yüzümüzü güldürsün. Ben yanlarındayım. Şiran Yıldızspor’a genç başkanı Erhan Yıldız, genç yöneticileri Serkan Kaya, Bilal Yılmaz ve İhsan Taştan nezdinde başarılar dilerim” dedi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 18 Ekim 2024
İmsak 05:06
Güneş 06:29
Öğle 12:12
İkindi 15:14
Akşam 17:45
Yatsı 19:04