banner333

banner309

Milletvekili Musa Küçük ve Belediye Başkanı Vedat Soner Başer 'Filistinli Çocuklar İçin Çiz' Etkinliğinde

İlim Yayma Cemiyeti Gümüşhane şubesinin 'Filistin İçin Çiz' farkındalık etkinliğine Gümüşhane İl bürokratları tarafından ziyaret edildi

Gümüşhane 06.10.2024, 09:39
Milletvekili Musa Küçük ve Belediye Başkanı Vedat Soner Başer 'Filistinli Çocuklar İçin Çiz' Etkinliğinde
banner400

İlim Yayma Cemiyeti Gümüşhane şubesinin 'Filistin İçin Çiz' farkındalık etkinliğine Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Musa Küçük, Belediye Başkanı Alper Soner Başar, İl Başkanı Mete Kaya ve Merkez İlçe Başkanı Nuh Alparslan Durdu ile birlikte katılım sağladı.

Milletvekili Musa Küçük Filistin meselesinin önemine değinerek “ İlim Yayma Cemiyeti bu duyarlılığından dolayı tebrik ediyorum. Özellikle gençlerin bu bilinçle hareket etmeleri takdire şayan bir hareket” dedi

Belediye Başkanı Vedat Soner Başer İlim Yayma Cemiyetinin öncülüğünde gerçekleştirdiği bu etkinlik dolayısıyla etkinliğe katıldı.

Başer, Başer “Filistin meselesi öncelikli olarak insanlığın meselesidir. Bu duruma sesiz kalmak insanlığın doğasına aykırıdır. Biz Türk ve Müslümanlar olarak bütün şiddetin karşısındayız. Bu etkinliği düzenleyen İlim Yayma Cemiyeti ve katılım gösteren bütün STK kuruluşlarını tebrik ediyorum” diye konuştu.

Öğrencilere rehberlik eden İlim Yayma Cemiyeti Üyesi aynı zamanda İlim Yayma Cemiyeti Yüksek Öğretim Kız Öğrenci Yurt Müdürü Hilal Sancar, Filistin de şehit olan çocukların anısına bu etkinliği düzenlediklerin belirtti.

Sancar “Bugün burada eş zamanlı olarak Türkiye’nin 81 ilinde Filistin de katledilen çocukların anısına, Gazze’de hayalleri yok edilen çocukların sesini duyurmak için çiziyoruz. İslamın ilk kıblesi olan Kudüs’ün bugün işgal altında olması orada çocuk, yaşlı demeden şehit edilmeleri öncelikle insanlığın daha sonra Müslümanlar için utanç tablosudur. Müslümanların bir an önce müdahalede bulunmaları gerekiyor” diye vurguladı.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 07 Ekim 2024
İmsak 04:54
Güneş 06:18
Öğle 12:15
İkindi 15:27
Akşam 18:02
Yatsı 19:20