banner333

banner309

Gümüşhane'ye Gelen Sağlık Bakanı Memişoğlu, Belediyeyi Ziyaret Etti

Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, bir dizi ziyaret kapsamında Gümüşhane'ye gelerek Belediye Başkanı Vedat Soner Başer'i makamında ziyaret etti.

Gümüşhane 03.08.2024, 08:49
Gümüşhane'ye Gelen Sağlık Bakanı Memişoğlu, Belediyeyi Ziyaret Etti
banner400

Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, bir dizi ziyaret kapsamında Gümüşhane'ye gelerek Belediye Başkanı Vedat Soner Başer'i makamında ziyaret etti.

Başkan Başer, Bakan Memişoğlu'nu sıcak bir şekilde karşılayarak Gümüşhane'de ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ziyaret sırasında belediyenin çalışmaları hakkında bir sunum yapan Başkan Başer, şu önemli noktalara değindi:

  • Belediyenin uzun ve köklü geçmişi: 1908 yılından beri hizmet veren belediyenin, halkına en iyi hizmeti sunma gayretiyle Türkiye'de örnek bir kurum haline geldiği vurgulandı.
  • İşsizlik sorununa dikkat çekildi: Belediyeye yaklaşık 2.500 işsiz vatandaşın başvurduğunu belirten Başkan Başer, çağrı merkezi kurulması gibi çözüm önerileri sundu.
  • Belediyenin bütçe, personel ve araç durumu: Belediyenin 2024 yılı bütçesi, personeli ve hizmet araçları hakkında detaylı bilgiler paylaşıldı.
  • GÜMSAŞ şirketinin önemi: Belediyenin yüzde yüzüne ait olan GÜMSAŞ şirketinin çeşitli sosyal faaliyetler ve alışveriş merkezi hizmetleri sunduğu belirtildi.
  • Diğer belediye hizmetleri: Sema Doğan Yaşam Alanı, modern mezbaha, itfaiye, içme suyu barajı, sokak hayvanları barınağı, kapalı otoparklar, atık su arıtma tesisi, katı atık ayrıştırma birimi ve kuşburnu üretim fabrikası gibi birçok hizmetin belediye tarafından sunulduğu vurgulandı.
  • Sağlık çalışanlarının önemi: Bir eczacı ve belediye başkanı olarak Sağlık Bakanı Memişoğlu'na hitaben sağlık çalışanlarının önemi vurgulandı ve belediye olarak sağlık çalışanlarına her zaman destek vermeye hazır oldukları belirtildi.

Sağlık Bakanı Memişoğlu da Başkan Başer'in ev sahipliğinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti. Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

Ziyaret sırasında Gümüşhane Valisi, milletvekilleri, siyasi parti il başkanları ve diğer belediye başkanları da hazır bulundu.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 20 Eylül 2024
İmsak 04:36
Güneş 06:01
Öğle 12:21
İkindi 15:47
Akşam 18:30
Yatsı 19:50