banner333

banner309

Gümüşhane'de Yoğun Çalışma Temposu

Gümüşhane Belediyesi ekipleri, il genelinde dört farklı alanda eş zamanlı olarak sürdürdüğü yoğun çalışmalar ile şehirdeki yaşam kalitesini yükseltmeye devam ediyor.

Gümüşhane 26.08.2024, 08:39
Gümüşhane'de Yoğun Çalışma Temposu
banner400

Gümüşhane Belediyesi ekipleri, il genelinde dört farklı alanda eş zamanlı olarak sürdürdüğü yoğun çalışmalar ile şehirdeki yaşam kalitesini yükseltmeye devam ediyor.

Fen İşleri, Temizlik İşleri, Su ve Kanalizasyon İşleri, Zabıta ve Park ve Bahçeler Müdürlükleri, parkların bakımı, yol onarımları, su arızalarının giderilmesi, temizlik hizmetleri ve daha birçok alanda vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak için gece gündüz demeden çalışıyor.

Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü, yaşanan su ve kanalizasyon arızalarına hızla müdahale ederken, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri de parkların temizliği, yeşillendirme çalışmaları ve çocuk oyun alanlarının bakımı ile ilgili işlere devam ediyor. Zabıta Müdürlüğü, trafik düzenlemesi için duba yerleştirme çalışmalarını sürdürürken, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ise yolların ve kaldırımların onarımı, asfaltlama gibi çalışmalarla şehir görünümünü güzelleştiriyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü de rutin temizlik hizmetlerinin yanı sıra, yaz aylarında sivrisineklerle mücadele için ilaçlama çalışmalarına ağırlık veriyor.

Yakın zamanda yaşanan sel felaketi sonrası da Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, zarar gören yolların ve kaldırımların onarımı için büyük bir özveriyle çalıştı.

Bu çalışmaların vatandaşlar tarafından büyük takdir topladığı ve Belediye Başkanı Vedat Soner Başer'e teşekkürlerin geldiği belirtildi.

Belediye Başkanı Vedat Soner Başer, yaptığı açıklamada, Gümüşhane'yi modern bir kent haline getirmek için tüm imkanları kullandıklarını ve vatandaşların sağlıklı ve huzurlu bir yaşam sürmeleri için çalıştıklarını ifade etti. Başar, şehirdeki her köşeye eşit hizmet götürmek için çabaladıklarını ve vatandaşların taleplerini dikkate alarak çalışmalarını yürüttüklerini vurguladı.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Eylül 2024
İmsak 04:35
Güneş 06:00
Öğle 12:21
İkindi 15:48
Akşam 18:32
Yatsı 19:51