banner333

banner309

Gümüşhane Belediyesi'nden Özel Gereksinimli Bireylere Yönelik "Engelsiz Saatler" Programı

Gümüşhane Belediyesi, özel gereksinimli, yaşlı ve bakıma muhtaç vatandaşlara yönelik farkındalık çalışmaları düzenliyor.

Gümüşhane 28.05.2024, 09:02
Gümüşhane Belediyesi'nden Özel Gereksinimli Bireylere Yönelik "Engelsiz Saatler" Programı
banner400

Gümüşhane Belediyesi, özel gereksinimli, yaşlı ve bakıma muhtaç vatandaşlara yönelik farkındalık çalışmaları kapsamında "Engelsiz Saatler" programı düzenlemeye devam ediyor. Bu haftaki programda Sema Doğan Yaşam Alanı'nda 15 özel gereksinimli birey bir araya gelerek bowling, bilardo, müzik eşliğinde dans ve horon oynayarak keyifli vakit geçirdiler.

Belediye Başkanı Vedat Soner Başer, programda yaptığı konuşmada, Gümüşhane Belediyesi olarak öncelikli amaçlarının özel gereksinimli, yaşlı ve bakıma muhtaç vatandaşların hayatını kolaylaştırmak ve toplumda farkındalık oluşturmak olduğunu belirtti. Özel gereksinimli bireylerin saygı, koşulsuz kabul ve sevgiye ihtiyacı olduğunu vurgulayan Başer, "Bu tür farkındalık çalışmalarıyla bakış açımızı daha olumlu hale getirmeyi ve projeler geliştirmeyi hedefliyoruz." dedi.

Başer, programlara katılmak için çaba göstereceğini ifade ederek, "Belediyemizin imkanları doğrultusunda özel gereksinimli vatandaşlarımızın ve ailelerinin yanlarında olduğumuzu ve olmaya devam edeceğimizi bir kez daha belirtmek isterim." diye konuştu.

Programda özel gereksinimli vatandaşlara ikramlar da sunuldu ve evlerine bırakıldılar.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 18 Ekim 2024
İmsak 05:06
Güneş 06:29
Öğle 12:12
İkindi 15:14
Akşam 17:45
Yatsı 19:04