banner333

banner309

Gümüşhane Belediyesi, Araklı'da Yaşanan Sel Felaketinde Yardıma Koştu

Gümüşhane Belediye Başkanı Vedat Soner Başer, geçtiğimiz günlerde Trabzon'un Araklı ilçesinde meydana gelen şiddetli yağışlar sonucu yaşanan sel, su baskını ve heyelan felaketinin ardından bölgeye giderek incelemelerde bulundu.

Gümüşhane 23.09.2024, 22:13
Gümüşhane Belediyesi, Araklı'da Yaşanan Sel Felaketinde Yardıma Koştu
banner400

Gümüşhane Belediye Başkanı Vedat Soner Başer, geçtiğimiz günlerde Trabzon'un Araklı ilçesinde meydana gelen şiddetli yağışlar sonucu yaşanan sel, su baskını ve heyelan felaketinin ardından bölgeye giderek incelemelerde bulundu. Başkan Başer, afetzedelere geçmiş olsun dileklerini iletirken, Gümüşhane Belediyesi olarak ellerinden gelen tüm desteği vereceklerini belirtti.

Gümüşhane Belediyesi ekipleri, Başkan Başer'in talimatıyla Araklı'ya intikal ederek, selin yol açtığı yıkımlarda temizlik, dere ıslahı ve enkaz kaldırma çalışmalarına başladı. Ekipler, bölgede yıkama aracı, JCB ve gerekli tüm ekipmanlarla çalışmalara devam ediyor.

Başkan Başer, yaptığı açıklamada, "Trabzon ile Gümüşhane'nin et ve tırnak gibi olduğunu ve bu zor günlerde birbirlerine kenetlendiklerini" ifade etti. Afete maruz kalan vatandaşların yanında olacaklarını belirten Başkan Başer, "Gümüşhane Belediyesi olarak, ihtiyaç duyulan her yerde olmaya hazırız. En kısa sürede yaraların sarılması için tüm imkanlarımızı seferber edeceğiz" dedi.

Gümüşhane Belediyesi'nin Araklı'ya gönderdiği ekipler, bölgedeki çalışmaların tamamlanıncaya kadar ilçede kalacak.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 28 Eylül 2024
İmsak 04:45
Güneş 06:09
Öğle 12:18
İkindi 15:38
Akşam 18:17
Yatsı 19:35