banner333

banner309

Gümüşhane Belediye Başkanı Başer, İtfaiye Haftası’nda İtfaiye Personeli ile Bir Araya Geldi

Gümüşhane Belediye Başkanı Vedat Soner Başer, İtfaiye Teşkilatının 310. kuruluş yıldönümü vesilesiyle Gümüşhane Belediyesi İtfaiye personeli ile bir araya geldi.

Gümüşhane 26.09.2024, 08:53
Gümüşhane Belediye Başkanı Başer, İtfaiye Haftası’nda İtfaiye Personeli ile Bir Araya Geldi
banner400

Gümüşhane Belediye Başkanı Vedat Soner Başer, İtfaiye Teşkilatının 310. kuruluş yıldönümü vesilesiyle Gümüşhane Belediyesi İtfaiye personeli ile bir araya geldi. İtfaiye Haftası kapsamında itfaiye erlerini makamında ağırlayan Başkan Başer, itfaiye personelinin haftasını kutladı ve görevlerinde başarılar diledi.

İtfaiye Müdürlüğü personeli ile makamında bir süre sohbet eden Başer, itfaiyenin yaptığı çalışmalar hakkında bilgi aldı. 24 saat esasıyla çalışan ve büyük bir özveri gösteren itfaiye ekiplerine teşekkür eden Başkan Başer, "İtfaiye ekiplerimiz çok önemli bir görevi yerine getiriyor. Sizler, yangın, kaza, deprem, sel gibi her türlü felakette özveriyle çalışıyor, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği için büyük fedakârlıklar yapıyorsunuz. Mesleğiniz kutsaldır ve sizlerle gurur duyuyoruz." ifadelerini kullandı.

Programa, Belediye Başkanları Orhan Mazman, Necati Yılmaz ve Muzaffer Pezük, Temizlik İşleri Müdürü Murat Beşiroğlu, İtfaiye Amiri Yaşar Kesler ve İtfaiye Amir Yardımcısı Hanefi Ay da katıldı. Başkan Başer, konuşmasında itfaiyecilerin sadece yangınlarla sınırlı kalmayıp, mahsur kalan hayvanların kurtarılması gibi birçok farklı görevde de büyük katkılar sunduklarını belirtti. Ayrıca, görevi başında hayatını kaybetmiş itfaiyecilere Allah'tan rahmet diledi.

Program sonunda Belediye Başkanı Vedat Soner Başer, itfaiye personeline günün anısına hediyeler takdim etti. Pasta kesimi ve toplu fotoğraf çekimiyle etkinlik sona erdi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 28 Eylül 2024
İmsak 04:45
Güneş 06:09
Öğle 12:18
İkindi 15:38
Akşam 18:17
Yatsı 19:35