banner333

banner309

Giresun’un Zorlu Parkurlarında GÜMOFF’tan Üst Üste Başarı

Giresun'un Espiye ilçesinde düzenlenen Off-Road Festivaline katılan Gümüşhane Off-Road Kulübü Motor ve Doğa Sporları Kulübü (GÜMOFF), geleneği bozmayarak 3 kupayla Gümüşhane’ye döndü

Gümüşhane 14.10.2024, 19:57
Giresun’un Zorlu Parkurlarında GÜMOFF’tan Üst Üste Başarı
banner400

Giresun'un Espiye ilçesinde düzenlenen Off-Road Festivaline katılan Gümüşhane Off-Road Kulübü Motor ve Doğa Sporları Kulübü (GÜMOFF), geleneği bozmayarak 3 kupayla Gümüşhane’ye döndü.

Giresun Espiye Alfa Off-Road iş birliğiyle gerçekleştirilen etkinlik, yerel halk tarafından büyük ilgiyle izlendi. Gümüşhane'den 4 araç ve 30 kişilik ekiple etkinliğe katılan GÜMOFF, bugüne kadar katıldıkları her yarışta olduğu gibi bu yarışta da başarılarını sürdürdü.

Zorlu parkurlarda S1 klasmanında Samet Şahin ve copilotu Fatih Yavuz, parkuru en kısa sürede tamamlayarak birinci oldu. Aynı klasmanda Alper Akçay ve copilotu Şenol Kazancı ikinci olurken, S2 klasmanında yarışan Recep Şahin ve copilotu Habip Yılmaz da parkuru en hızlı tamamlayarak birincilik elde etti.

GÜMOFF Başkanı Recep Şahin, Gümüşhane’yi gururlandırmaya devam ettiklerini ifade ederek, “Gümüşhane Off-Road Kulübü olarak Giresun’da en iyi şekilde ilimizi ve kulübümüzü temsil ettik. Geleneğimizi bozmayarak 3 kupa daha kazanarak şehrimize getirdik. Bu kupalar sadece GÜMOFF’un değil, Gümüşhane’nin de haklı gururu. Yeni kupalarla Gümüşhane’mizi onurlandırmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Başkan Şahin, kendilerini destekleyen başta Niyazioğlu Karabey olmak üzer, Ustaoğlu Grubu ve Ömer Demir’e teşekkür etti.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 18 Ekim 2024
İmsak 05:06
Güneş 06:29
Öğle 12:12
İkindi 15:14
Akşam 17:45
Yatsı 19:04