banner333

banner309

Belediyeden Yeni Bir Park Daha

Gümüşhane Belediyesi hizmetlere yönelik yaptığı çalışmaları aralıksız bir şekilde devam ettiriyor.

Gümüşhane 09.03.2013, 15:02
Belediyeden Yeni Bir Park Daha
banner400

 Gümüşhane Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü Güzeller Mahallesinde 100 m2’lik bir alan içerisinde yeni bir çocuk parkı yaparak vatandaşların hizmetine sundu.

Yapılan parkın çocukların yanı sıra her yaştan vatandaşın vakit geçirebileceği bir şekilde oluşturulduğunu ifade eden Gümüşhane Belediyesi Park Bahçeler Müdürü Ezel Evrim Kara, “Çocuklarımızın kendi oturdukları mahallelerinde rahatça oynayıp, sağlıklı ve güvenli bir şekilde zaman geçirebilmeleri için yeni yapmış olduğumuz çocuk parkını vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Parklarımıza hem çocuklarımız için oyun aletleri hem de yetişkinlerin de zaman geçirebileceği banklar yerleşirdik. Amacımız çocuklarımızın daha sağlıklı ortamlarda oyun oynayabileceği ve yetişkinlerin de vakit geçirebileceği alanlar oluşturmaktır. Yapmış olduğumuz parkı ağaçlandırarak görsellik açısından daha estetik hale getirdik.” şeklinde konuştu.

Öte yandan 80. yıl parkındaki revizyon çalışmalarının devam ettiğini kaydeden Kara, bu parka yeni kamelyalar ve fitness aletleri yerleştirdiklerini belirtti. Kara, ayrıca tabanı kauçuk malzeme kullanarak yapacaklarını belirterek park duvarlarının çocuklara yönelik çeşitli çizgi film karakterleriyle güzelleştirileceğini sözlerine ekledi. 

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 18 Ekim 2024
İmsak 05:06
Güneş 06:29
Öğle 12:12
İkindi 15:14
Akşam 17:45
Yatsı 19:04