banner333

banner309

SBMYO’da Bayrak Değişimi

Gümüşhane Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu müdürü Prof. Dr. Nilgün Ulutaşdemir, görevini Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölüm Başkanı Doç. Dr. Suat Akyürek’e devretti.

Gümüşhane Üniversitesi 21.10.2024, 20:22
SBMYO’da Bayrak Değişimi
banner400


Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulunda gerçekleşen devir teslim töreninde Prof. Dr. Nilgün Ulutaşdemir, “Her veda bir başlangıç. Gümüşhane Üniversitesi ailemden, Ordu Üniversitesi Tıp Fakültesine geçmemden dolayı ayrılıyorum. Ben mezar taşında ‘İyi insan’ yazan babanın, hayatı boyunca kötülüğün karşısında insanlığından asla ödün vermeyen sağduyulu bir annenin evladıyım. Dolayısıyla hayata bakışım, dünya görüşüm de bu güzelliğin içinde yoğruldu. Bunu da sizlere fazlası ile yaşattığım hissiyatındayım. Burada olmam sebepsiz değildi, şimdi sıra dokunmamı bekleyen diğer yüreklerde. Biz kocaman bir aileyiz. Birlikte her şeye göğüs gerdik, birlikte başardık. Desteğini hep üzerimde hissettiğim Rektörümüz Prof. Dr. Sayın Halil İbrahim Zeybek hocama ve ekibine çok teşekkür ederim. Yeni Müdürümüz Doç. Dr. Suat Akyürek hocamızı tekrar tebrik ediyorum. Gönlüm rahat, huzurla ayrılıyorum aranızdan. Allah’a emanet olun” dedi.

Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürlük görevini devralan Doç. Dr. Suat Akyürek ise şunları söyledi: “Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürlük görevini şahsımıza uygun gören Rektörümüz Prof. Dr. Sayın Halil İbrahim Zeybek hocama ve ekibine teşekkürlerimi sunuyorum. Bununla birlikte, Üniversitemize ve Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulumuza verdiği katkılardan dolayı Prof. Dr. Nilgün Ulutaşdemir hocama da teşekkür ederim. Hocamıza yeni görev yerinde başarılarının devamını diliyorum.” 

Konuşmaların ardından Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu yeni müdürü Doç. Dr. Suat Akyürek tarafından Prof. Dr. Nilgün Ulutaşdemir’e katkılarından dolayı teşekkür plaketi takdim edildi.

Rektör Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu’nda gerçekleştirilen değişim hakkında şu ifadeleri kullandı: “Prof. Dr. Nilgün Ulutaşdemir hocamıza Üniversitemizde yaptığı özverili çalışmalar ve katkıları için teşekkür ediyorum. Kendisi, birçok başarılı projeye imza atmış ve öğrencilerimizin gelişimine önemli katkılarda bulunmuştur. Bu başarılı çalışmalarını Ordu Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde de sürdüreceğine inanıyorum. Yeni Müdürümüz Doç. Dr. Suat Akyürek hocamıza da başarılar diliyorum. Bu yeni dönemde, hocamızın liderliğinde Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu’nun daha da ileriye taşınacağına inanıyorum. Üniversitemizdeki her bir değişim, yeni fırsatlar ve gelişim için bir başlangıçtır. Hep birlikte üniversitemizi daha güçlü bir noktaya getireceğiz. Bu vesileyle de herkese başarılar diliyorum.”

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 22 Ekim 2024
İmsak 05:10
Güneş 06:34
Öğle 12:12
İkindi 15:10
Akşam 17:39
Yatsı 18:58