banner333

banner309

İl Milli Eğitim Danışma Komisyonu Toplantısı Yapıldı

Gümüşhane'de İl Milli Eğitim Danışma Komisyonu toplantısı, Vali Yardımcısı Serhat Doğan başkanlığında Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nde gerçekleştirildi.

Eğitim 14.10.2024, 20:34
İl Milli Eğitim Danışma Komisyonu Toplantısı Yapıldı
banner400

Gümüşhane'de İl Milli Eğitim Danışma Komisyonu toplantısı, Vali Yardımcısı Serhat Doğan başkanlığında Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nde gerçekleştirildi. Toplantıya İl Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, Gümüşhane Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Selçuk Alemdağ, Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Mazman, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Akçay, okul müdürleri, veliler ve öğrenciler katıldı.

Toplantının açılışında konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, katılımcılara teşekkür ederek, "Eğitim camiamızın değerli üyeleriyle bir araya gelmek, değerlendirmelerde bulunmak ve istişarelerde bulunmak bizim için çok önemli" dedi. Daha sonra Şube Müdürü Gönül Eroğlu, 2024-2025 eğitim öğretim yılı faaliyetlerine dair bir sunum gerçekleştirdi.

Vali Yardımcısı Serhat Doğan, eğitim hizmetlerinin ehliyet, liyakat, sevgi, sabır, azim ve irade ile yürütüldüğünü vurgulayarak, "Çocuklarımızın milli, manevi ve ahlaki olarak gelişmesi için büyük bir çaba sarf ediyoruz. Amacımız, onları sosyal, kültürel, sanatsal ve ahlaki açıdan en mükemmel bireyler olarak yetiştirmek" diye konuştu.

Toplantıda ayrıca, Anne Baba Akademisi Projesi (ABAP) hakkında bilgi veren Doğan, öğretmenlerin ve ailelerin bağımlılık sorunlarını ele alma konusunda daha bilinçli hale gelmeleri gerektiğini belirtti. Bu projelerin, sağlıklı ve bilinçli bir toplum oluşturma yolunda önemli adımlar atılmasına katkı sağlayacağını ifade etti.

Eğitimde sınavların önemli bir gösterge olduğunu kabul eden Doğan, asıl hedefin topluma katkıda bulunabilecek bireyler yetiştirmek olduğunu vurguladı. Sosyal ve kültürel gelişime de önem verdiklerini belirterek, "Bu sayede topluma katkıda bulunabilecek ve toplumsal sorunları çözebilecek nesiller yetiştirmeyi amaçlıyoruz" ifadelerini kullandı.

Toplantı, katılımcılara teşekkür edilmesiyle sona erdi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 18 Ekim 2024
İmsak 05:06
Güneş 06:29
Öğle 12:12
İkindi 15:14
Akşam 17:45
Yatsı 19:04