banner333

banner309

Gümüşhaneli İş Adamları Derneği'nden Süleyman Soylu'ya Ziyaret

Ankara Gümüşhaneli İşadamları Derneği (GİAD) üyeleri, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu'ya ziyarette bulundu.

Dernek 13.01.2016, 08:26 13.01.2016, 08:28
Gümüşhaneli İş Adamları Derneği'nden Süleyman Soylu'ya Ziyaret
banner400
Yaklaşık 70 kişinin katıldığı toplantıya GİAD Başkanı Orhan Ünsal'ın yanı sıra Gümüşhaneli İş Adamları Derneği yöneticileri, üyeleri ve Bakan Süleyman Soylu'nun geçmişten günümüze yol arkadaşları katıldı. Saat 13.00'da başlayan toplantı Bakan Soylu'nun konuşmasıyla açıldı. Toplantıya katılan üyeleri görmekten mutluluk duyduğunu dile getiren Soylu, bugün yaşanan Sultanahmet Meydanı'ındaki terör patlamasına değindi. Soylu konuşmasında, ''Ölenlere rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyorum'' ifadelerini kullandı.Geçmişte yaşanan darbe olayları, Türkiye'nin ekonomik durumu ve yaşanan terör olaylarının konuşulduğu toplantıda dernek üyeleri, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu'ya başarı dileklerinde bulundu.  

Konuşmayı devralan Gümüşhaneli İşadamları Derneği (GİAD) Başkanı Orhan Ünsal sözlerine, ''Öncelikle Sultanahmet Meydanı patlamasında Türkiye'nin başı sağolsun. Ölenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum'' ifadeleriyle başladı. Bu zamana kadar oluğu gibi bundan sonrada Bakan Soylu'nun yanında olduğunu belirten Ünsal, Soylu'yu çalışmalarından ötürü takdir ettiğini ve ülke adına ellerinden ne gelirse yapabileceklerini belirtti. 
Yaklaşık 1 saat süren ziyaret toplantısı. Gümüşhaneli İşadamları Derneği (GİAD) Başkanı Orhan Ünsal'ın Bakan Soylu'ya verdiği hediye ile son buldu.

Yorumlar (1)
Nurullah Alphan İnan 10 ay önce
Orhan Ünsal Angara'nın çok önemli bir değeridir.
2
az bulutlu
Namaz Vakti 18 Ekim 2024
İmsak 05:06
Güneş 06:29
Öğle 12:12
İkindi 15:14
Akşam 17:45
Yatsı 19:04