banner333

banner309

Milletvekili Üstün'ün Samsun Çıkarması

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün, Samsun’da yaşayan Gümüşhanelilerle bir araya geldi.

Dernek 18.02.2013, 15:12
Milletvekili Üstün'ün Samsun Çıkarması
banner400
 Üstün ,Samsun'da SAMGÜDEF'i ve Gümüşhane'li 8 derneği tek tek ziyaret etti. Üstün her gittiği dernekte katılımın çok yoğun olması hasebiyle birçok hemşehrisiyle bir araya gelme fırsatı buldu.

 Yaptığı konuşmada “Samsun'da yoğun bir Gümüşhaneli ağırlığı var. Samsunlularla kaynaşmış ve ilin sorunlarını çözmek için beraber çaba gösteren bir kitlemiz var. Ben bundan mutluluk duydum. Gümüşhaneliler'in bir özelliği vardır. Gittiği şehirde problem olmazlar  ve problem katmazlar. Bunları görüyoruz. Samsunlu Gümüşhaneliler'in her zaman yanındayım. Gümüşhaneliler, doğdukları yerleri unutmayan doydukları yere bağlı insanlardır. Biz de bağımızı koparmayıp sürekli bir araya gelmeye çalışıyoruz” dedi.Samsun Gümüşhane Dernekler Federasyonu (SAMGÜDEF) Başkanı Opr. Dr. Abdullah Taşkın ise Samsun’da yaşayan Gümüşhaneliler olarak her zaman birlik ve beraberlikten yana olduğunu söyleyerek, katılımlarından dolayı Samsun’a gelen AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün’e teşekkür etti.
  Ayrıca Milletvekili Üstün,beyin kanaması sebebiyle vefat eden hemşehrimiz Namık Kemal Atay'ın da cenaze namazına katıldı ,ailesine ve yakınlarına başsağlığı diledi.

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 18 Ekim 2024
İmsak 05:06
Güneş 06:29
Öğle 12:12
İkindi 15:14
Akşam 17:45
Yatsı 19:04