banner333

banner309

Halk Eğitim Sergileri Açıldı

Gümüşhane Merkez ilçe ve İlçelerinde "Her Zaman Her Yerde Herkes İçin Eğitim" sloganı ile Hayat Boyu Öğrenme Haftası kapsamında yılsonu sergileri açıldı.

Kültür Sanat 09.06.2021, 17:40
Halk Eğitim Sergileri Açıldı
banner400

Gümüşhane Merkez ilçe ve İlçelerinde "Her Zaman Her Yerde Herkes İçin Eğitim" sloganı ile Hayat Boyu Öğrenme Haftası kapsamında yılsonu sergileri açıldı.

ŞİRAN

Şiran İlçemizde Her zaman her yerde herkes için eğitim sloganı ile faaliyet gösteren Gümüşhane Şiran Halk Eğitimi Merkezinde Hayat Boyu Öğrenme Haftası kapsamında yıl sonu sergisi açıldı.

Belediye Başkanı Mutlu Özel, İl Milli Eğitim Müdürü Seydi Doğan, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mesut Olgun ve yöneticileri ve protokol üyeleri serginin açılışını yaptıktan sonra el emeği göz nuru ürünleri inceledi.

KELKİT

Kelkit İlçemizde Her zaman her yerde herkes için eğitim sloganı ile faaliyet gösteren Gümüşhane Kelkit Halk Eğitimi Merkezinde Hayat Boyu Öğrenme Haftası kapsamında yılsonu sergisi açıldı.   

Kaymakam Aziz Onur Aydın, Belediye Başkanı Aziz Nas, İl Milli Eğitim Müdürü Seydi Doğan, İl Milli Eğitim Müdürlüğü yöneticileri ve protokol üyeleri serginin açılışını yaptıktan sonra el emeği göz nuru ürünleri inceledi.

KÖSE

Köse'de Hayat Boyu Öğrenme Haftası etkinlikleri kapsamında yılsonu sergisi açıldı.

Köse ilçesi Halk Eğitimi Merkezi Salonunda düzenlenen etkinlikte yıl boyunca Köse Halk Eğitimi Merkezi bünyesinde gerçekleştirilen kurslarda özellikle kadınlar tarafından yapılan el emeği göz nuru ürünler sergilendi.

Kaymakam Vekili Serkan Böyük, Belediye Başkan Vekili Nuri Akhan, İl Milli Eğitim Müdürü Seydi Doğan, İl Milli Eğitim Müdürlüğü yöneticileri ve protokol üyeleri serginin açılışını yaptıktan sonra el emeği göz nuru ürünleri inceledi.

KÜRTÜN

Kürtün'de Hayat Boyu Öğrenme Haftası etkinlikleri kapsamında yılsonu sergisi açıldı.

Kürtün ilçesi Halk Eğitimi Merkezi Salonunda düzenlenen etkinlikte yıl boyunca Kürtün Halk Eğitimi Merkezi bünyesinde gerçekleştirilen kurslarda özellikle kadınlar tarafından yapılan el emeği göz nuru ürünler sergilendi.

Kaymakam Mustafa Ayvat, Belediye Başkanı Enver Şen, İl Milli Eğitim Müdürü Seydi Doğan, İl Milli Eğitim Müdürlüğü yöneticileri ve protokol üyeleri serginin açılışını yaptıktan sonra el emeği göz nuru ürünleri inceledi.

TORUL

Torul ilçesi Halk Eğitimi Merkezi Salonunda düzenlenen etkinlikte yıl boyunca Torul Halk Eğitimi Merkezi bünyesinde gerçekleştirilen kurslarda özellikle kadınlar tarafından yapılan el emeği göz nuru ürünler sergilendi.

Kaymakam Ömer Said Karakaş, Belediye Başkanı Evren Evrim Özdemir, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Mustafa Tekoğlu, İl Milli Eğitim Müdürümüz Seydi Doğan, İl Milli Eğitim Müdürlüğü yöneticilerimiz ve protokol üyeleri serginin açılışını yaptıktan sonra el emeği göz nuru ürünleri inceledi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11