banner333

banner309

Gümüşhane Gençlik Merkezi Faaliyetlerine Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Gümüşhane de bulunan gençlerin boş zamanlarını daha iyi değerlendirebilmesi adına hizmetler yürüten Gümüşhane Gençlik Merkezi Müdürlüğü, bünyesinde bulunan kurslarda üretilen eserlerini tanıtmak ve Gençlik Haftasını kutlamak amacıyla “Gençlik Sergisi” düzenledi.

Kültür Sanat 24.05.2021, 23:06
Gümüşhane Gençlik Merkezi Faaliyetlerine Tüm Hızıyla Devam Ediyor
banner400

Ahşap boyama, ahşap yakma, seramik biçimlendirme, tezhip, karakalem ve resim atölyelerinden çıkan sanat eserlerini halkla buluşturan Gümüşhane Gençlik Merkezi katılımcılardan büyük ilgi gördü.

Gümüşhane Gençlik Merkezi faaliyetleri hakkında konuşan Gümüşhane Gençlik Spor İl Müdürü Mücahit Atalay; “Gençlerini İhmal Edenler Geleceklerini İmha Ederler” mottosuyla yola çıktıklarını ve geleceğin güçlü ve aydınlık Türkiyesi’ni gençlerle birlikte oluşturacaklarını belirtti. Gençlerin sosyalleşmesi ve kendi yeteneklerini gösterebilmesi adına milli ve manevi değerlere bağlı, çağın gereklerine uygun,  gençlerimizi donanımlı hale getirebilecek kurslar ve atölyeler açtıklarını aktaran Atalay, “ gençlik merkezimizde atölyeler dışında gerçekleştirdiğimiz en önemli projelerden biri de gönüllülük esasına dayalı projelerdir. Bu projelerle gençlerimizde vicdani duyarlılığı artırarak topluma örnek olmak istiyoruz.” dedi.

Gençlik Haftası’nı kutlamak için düzenlenen Gençlik Sergisi’ne de  değinen Mücahit Atalay; “Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ve 15-21 Mayıs Gençlik Haftası kapsamında yıl boyunca kurslarımıza katılan gençlerimizin yaptıkları eserleri sergiledik. Halkımızın sergimize göstermiş olduğu rağbet  hem bizi hem de eserleri ortaya koyan gençlerimizi fazlasıyla mutlu etti. Bundan sonraki süreçte de hem gençlerimizin topluma örnek olmasını sağlamak hem de ilimizdeki sosyal faaliyetleri artırmak adına bu tür faaliyetlere devam edeceğiz.” diyerek sözlerini noktaladı.

Gerçekleştirilen Gençlik Sergisiyle ilgili açıklamalarda bulunan Gümüşhane Halk Eğitim Merkezi usta öğreticisi Esma Gündüz ise Halk Eğitim Merkezi ve Gümüşhane Gençlik Spor İl Müdürlüğü’nün katkılarıyla bu sergiyi açtıklarını ve katılımın çok yoğun olmasından dolayı mutlu olduğunu belirtti. Ahşap yakma, seramik biçimlendirme gibi faaliyetlerin Gümüşhane de yeni yeni talep gördüğünü aktaran Esma Gündüz bu tür kursların varlığıyla insanların bu tür etkinliklere olan ilgisinin daha da çok olacağını belirterek katkılarından dolayı Gümüşhane Gençlik Spor İl Müdürü Mücahit Atalay’a, Gümüşhane Halk Eğitim Müdürü Hasan Taş’a ve Gümüşhane Gençlik Merkezi Müdürü Beytullah Cebel’e teşekkür ederek sözlerini noktaladı.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38