banner333

banner309

Boş Gitti, Dolu Geldi

Bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Kocaeli ve İstanbul’a giden Köse Belediye Başkanı Şerif Aygün Köse’ye döndü.

Köse 12.02.2013, 13:56
Boş Gitti, Dolu Geldi
banner400
 Köse Belediye Başkanı Şerif Aygün gittiği Kocaeli’de Kocaeli Gümüşhaneliler Vakfı’nın düzenlediği kahvaltıda İzmit Belediye Başkanı hemşehrimiz Dr. Nevzat Doğan’la bir araya geldi.

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’dan Köse’de oluşturulan yürüme parkurunda kullanılmak üzere spor aletleri ve park-bahçe malzemeleri isteyen Köse Belediye Başkanı Şerif Aygün, Doğan’dan istediği malzemeleri aldı. 

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan tarafından söz verilen malzemelerin en kısa zamanda Köse’ye getirileceği öğrenildi. 
Ayrıca, Kocaeli Büyük Şehir Belediyesinden itfaiye aracı talebinde bulunduklarını belirten Başkan Aygün, “Belediyemiz araç parkında bulunan ve eskiyen itfaiye aracımızın tam olarak hizmet vermemesi nedeniyle Kocaeli Büyükşehir Belediyesinden İtfaiye aracı talep ettik. Talebimizin cevabını bekliyoruz” dedi. 

İBB’DEN KÖSE’YE OTOBÜS

İzmit ziyaretlerinin ardından İstanbul’a geçen Köse Belediye Başkanı Şerif Aygün, İstanbul Büyük Şehir Belediyesinden hibe olarak bir otobüs aldı. Otobüsün bakım ve süslemelerinin yapılmasının ardından ilçeye getirileceği öğrenildi. 

Başkan Aygün, İstanbul temaslarının ardından yaptığı açıklamada, “İstanbul Büyük Şehir Belediyesinde görev yapan hemşehrilerimiz Genel Müdür Yardımcısı Sayın Dr. Maşuk Mete ve Daire Başkanı Sayın Nazmi Altuntaş’ı ziyaret ettik. Ziyaretimizde kendilerinden bir otobüs talep ettik ve onlarda bizi kırmayıp hibe olarak İETT bünyesindeki bir otobüsü ilçemize hediye ettiler. Otobüsümüz gerekli bakım ve yazı süslemelerinin ardından ilçemize gelecek. Duyarlılıklarından ve yardımlarından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum” dedi. 

Başkan Aygün ayrıca İstanbul Eyüp Belediyesinden de bir araç hibe aldıklarını belirterek ilçeye hayırlı olmasını diledi.


Kaynak: Kuşakkaya Gazetesi
Yorumlar (1)
Erdoğan KAYA 12 yıl önce
Özverili çalışmalarından dolayı sayın başkanı tebrik ve takdir ediyorum. Birde bölge iş yatırımları için müteşebbisleri bölgeye yönlendirebilirse memlekete ufuklar açmış olacak.
2
az bulutlu
Namaz Vakti 08 Eylül 2024
İmsak 04:22
Güneş 05:49
Öğle 12:25
İkindi 16:00
Akşam 18:50
Yatsı 20:12