banner333

banner309

Yılın Ahisi, Yılmaz Yıldız Oldu

Pendik Sanayici ve İş Adamları Derneği (PESİAD) tarafından yılın Ahisi seçilen Yıldızlar Mobilya Sarayı Yönetim Kurulu Başkanı hemşehrimiz Yılmaz Yıldız Ahilik Beratını aldı.

İş Dünyası 17.09.2021, 11:35
Yılın Ahisi, Yılmaz Yıldız Oldu
banner400

Pendik Sanayici ve İş Adamları Derneği (PESİAD) tarafından yılın ahisi seçilen Yılmaz Yıldız;” Kardeşliğin, cömertliğin, yiğitliğin, fedakarlığın, doğruluğun, dürüstlüğün, kalitenin, üretimin, ahlakın, sanatın, aklın ve bilimin esas alındığı Ahilik teşkilatının kural ve kaildelerine uygunluğum, Onur Kurulu üyesi olduğum PESİAD Yönetim Kurulu’nun tavsiyesi ve şahitliğinde almış olduğum Ahilik Beratı için PESİAD Yönetim Kurulu Başkanı bive yönetimine teşekkür ederek, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.


Yılmaz Yıldız'ı Tanıyalım

Gümüşhane Şiran ilçesi, Yolbilen (Cender) Köyü doğumluyum. İlk, orta, lise öğrenimini İstanbul’da tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi Elektrik Mühendisliği bölümünü bitirdim.Bir Alman fabrikasında 12 yıl Mühendislik ve yöneticilik yaptım. Daha sonra Pendik’de başladığım ticari hayatımda 33 yıldır kendi işletmelerimizde Mühendislik, inşaat ve Yıldızlar mobilya Sarayı sektörlerinde faaliyette bulunmaya devam ediyorum. 8 yıl PENDİKSPOR yöneticiliği ve Asbaşkanlığı, 15 yıl boyunca da PESİAD Pendik Sanayi ve İşadamları Derneği Yönetiminde Başkan Yardımcığı görevinde bulundum ve halen Onur Kurulu üyesiyim. Ayrıca Pendik Folklor ve Halk Eğitim Merkezi (PEFHEM) Yönetim Kurulu ve GÜSİAD üyesiyim. Altın kalpli insanların şehri bir Gümüşhaneli olmaktan gurur duyuyorum.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11