banner333

banner309

Şiran Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi açılışı yapıldı.

Şiran Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi açılışı yapıldı.

İş Dünyası 30.11.2021, 09:34 01.12.2021, 09:52
Şiran Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi açılışı yapıldı.
banner400

Gümüşhane Valisi Sn. Kamuran Taşbilek tarafından Şiran Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifinin açılışı gerçekleştirildi. Kelkit TSO Başkanı Sn. Mustafa Servet Daltaban, il/ilçe protokolü ve Kooperatif Başkanı Sn. Sema Akın’la birlikte açılış kurdelesini kesen Vali Taşbilek, kadınların ürettiği ürünleri inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Açılışta yaptığı konuşmada kadınların Şiran’da bir kahramanlık hikayesi yazdıklarını kaydeden Vali Taşbilek, “Kadınlarımız bizim için çok kıymetli, çok önemli. Dün gece İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Sayın Derya Yanık’la gece video konferansla toplantı halindeydik. Orda iki bakanımızda kadın emeği ve kadın girişimiyle yürütülen faaliyetlerinde bu bağlamda yapılan kooperatiflerin çok kıymetli olduğunu, çok önemli olduğunu bir kez daha ifade ettiler. Onların destekleri her daim yanımızda. Ben bu vesile ile değerli bakanlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığımızın destekleriyle bu kredilendirme hususlarında, hibe desteklerindeki ilimizdeki kooperatifimiz birkaç tane hibe destek sağladılar. Emeği geçen bütün hanımefendi kardeşlerime teşekkür ediyorum. Kooperatifin hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Ürettikleri ürünlerin inşallah bereketli bir şekilde pazar bulmasını diliyorum. Bu noktada da bizim gereken desteği vereceğimizi de ifade etmek isterim” şeklinde konuştu.

Açılışa Gümüşhane Valisi Sn. Kamuran Taşbilek, Şiran Kaymakamı Sn. Yasin Gürkan, Şiran Belediye Başkanı Sn. Mutlu Özel, Kelkit Ticaret Sanayi Odası Başkanı Sn. Mustafa Servet Daltaban, Başkan Yardımcısı Sn. Ali Aydın, Gümüşhane İl Genel Meclis Üyeleri Sn. Kadir Yıldız ile Sn. Kürşad Karabıçak, Şiran İlçe Tarım ve Orman Müdürü Sn. Kurtuluş Halep, Gümüşhane İl Ticaret Müdürü Sn. Mürsel Yaşar, Şiran İlçe Milli Eğitim Müdürü Sn. Hafız Orhan Aygün ve Şiran Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi Başkanı Sn. Sema Akın katıldı.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:05
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:49
Yatsı 20:09