banner333

banner309

Haber29, Onur Makina'yı Ziyaret Etti

Haber29 Gazetesi Genel Koordinatörü Serkan Kaya Onur Makina ve Gadalar Grubu Başkanı Ahmet Kaya ile söyleşiyi yapıldı.

İş Dünyası 10.03.2013, 13:14
Haber29, Onur Makina'yı Ziyaret Etti
banner400
 Haber 29 gazetesi olarak Onur Makina’yı ziyaret ettik

Onur Makin’nın genç sahibi Gümüşhane sevdalısı Gadalar Grubu Başkanı Ahmet Kaya’nın iş yaşamındaki başarı öyksünü ve Onur Makine’nın iş sahası hakkında bilgi aldık.

Onur Makine ne zaman  ve nasıl kuruldu?

 Onur Makine’yı askerden geldikden sonra amcam Osman Kaya ile beraber 2007’de kurduk. Askerden önce başka bir yerde çalışıyordum.  Çalıştığım yerde maaş konusunda anlaşamadım. İşimi çok sevmem ve ilgimden ötürü askerden sonra kendi işimi kurmaya karar verdim. Kısa sürede çok şükür iyi noktalara geldik.

Onur Makine’nın faailyet sahası nedir?

Onur Makine Endüsriyel Makine  sahasında faaliyetleri var.Elektrostatik toz boyama makinasının imalat, kurulum ve bakım teknik servisini yapmaktayız. Bunun yanında Ağır iş makinaları servisi ve bakım sektörü var.  Bunların yanı sıra inşaat malzemesi satıyoruz.Şirketimizin adında Gıda’da mevcut fakat şu an bu sahada faaliyetimiz yok.

Firmada kaç kişi çalışıyor?

Firmamızda  elektrostatik toz boya bölümünde 7 kişi çalışıyor.

Onur Makine’nin iş dünyasındaki hedefi nedir?

Özellikle Elektrostatik toz boyama makinesinde sektörde sayılı firmalar var. Kısa sürede adımızı duyurdurduk. İnşallah sektörümüzde  aranan ve işini en iyi yapan 1 numaara olmayı hedefliyoruz.

Birazda Gümüşhane diyelim mi?

Gümüşhane bam telimdir. Akan suların durulduğu noktamdır. Bildiğiniz üzere 2011 yılında Gadalar Grubunu kurduk. Özellikle Gümüşhanespor’un tribündeki desteğini arttırarak bilinçli taraftar kültürü oluşuturmaya çalıştık. Hemşerileimizin desteği ile grubumuz yayıldı ve büyüdü. Bu oluşum Gümüşhanespor ile sınırlı kalmadı. Diğer sevdalarımız Gümüşhane Torulspor ve İstanbul Gümüşhanespor’ada tribün desteği verdik. Derneklerimizle bir arada olarak faaliyetleirne destek vermeye gayret gösterdik. Kısacası 29’un olduğu her yerde olmaya çalışıyorum. Gümüşhane’ye olan sevgimizin tarifi yok desem yeridir.

Son Mesajınız Nedir?

Haber 29 Gazetesine bu nazik ziyartinden ötürü teşekkür ediyorum. Sizin başarılı çalışmalarınızı takip ediyorum. Sayenizde memleketten haberimiz oluyor. Hemşerilerime sevgilerimi sunuyorum. Herkes Gümüşhane adına elinden gelen katkıyı sunsun. Bu maddiyatla olur, maneviyatla, destekle yeri gelir duruşla olur. Bu desteği her daim verelim.

 

Bizlerde Onur Makine’ye ve genç sahibine Haber 29 ailesi olarak iş yaşamında başarılar dileriz.

 

RÖPORTAJ: Serkan KAYA
FOTO: Enes KILIÇ

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 16 Eylül 2024
İmsak 04:31
Güneş 05:57
Öğle 12:22
İkindi 15:52
Akşam 18:37
Yatsı 19:57