banner333

banner309

Şenel, Hizmette Durmak Bilmiyor

Gümüşhaneli hemşerimiz Göksu Sürücü Kursu ve Ümraniye Sınav Dergisi Derhaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Şenel, ticaretin yanı sıra da ülkesine hizmet etmeye de devam ediyor.

Gurbet 07.03.2013, 13:55 05.10.2013, 15:09
 Şenel, Hizmette Durmak Bilmiyor
banner400

- ŞEHİT AİLELERİNE ÜCRETSİZ SÜRÜCÜ BELGESİ

 Göksu Sürücü Kursları, Ümraniye’de çeyrek asırlık hizmet vermektedir. Bugün ki kalitemiz tartışılmamaktadır. Sadece bu ülke için canını ve kanını veren aileler için. Şehit ailelerine bir vefa duygularımızı belirtmek amacıyla, sürücü belgelerini ücretsiz olarak veriyoruz. Bunun için de başvuran kardeşlerimize yardımcı oluyoruz.

 Şuan için belli bir süre zarfı koymadık. Bu kampanyamız uzun süre sürecektir, bir zaman dilimi koymadık. Sürücü kursumuza kim gelirse gelsin farklı bir gözle ve anlayışla sürücü belgelerini verdik. Bu kampanya için bir süre vermiyoruz.

 

- KAN VER HAYAT KURTAR KAMPANYASI

 Ümraniye sınav Dergisi Dershaneleri olarak, kan ver hayat kurtar kampanyasını başlattık. Güzel bir ilgi gördük. Toplum duyarlılığını arttırmak için şuan bunun gereğini yapıyoruz. İnsanların dikkatini çekmek, çün ki heran kana ihtiyaç duyulabiliyor. Zaman zaman bize de başvurular oluyor kan bulma konusunda, bunun için bir kan bağışı kampanyası yaptık. Hayırlı olmasını diliyorum. İfadelerini Kullandı...

HABER-FOTO: Enes KILIÇ






Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (1)
MEHMET BALTA 11 yıl önce
GÜMÜŞHANEMİZDEN TAKTİR VE NADİR KİŞİLERDEN BİRİDİR SABRİ ABİ DİYERLERİ GİBİ GÜMÜŞHANELİ DEHİLDİR ONLAR KENDİNİ BİLİYOR?????? ALLAH YOLUNU İZİNİ AÇIKEYLESİN AMİN SABRİ ŞENEL BAŞKANIM
2
az bulutlu
Namaz Vakti 08 Eylül 2024
İmsak 04:22
Güneş 05:49
Öğle 12:25
İkindi 16:00
Akşam 18:50
Yatsı 20:12